Reklaam sulgub sekundi pärast

FOTOD! MERLYN UUSKÜLA toob Buduaari turule enda loodud ilusad ehted

Juba sel nädalavahetusel jõuab Buduaari turg Kultuurikatlasse, kus kahel järjestikusel päeval leiab aset meeletu ostupidu. Eesti suurim ostupidu toimub uuenenud kuues, kus rõhk on pööratud peamiselt brändikaupadele. Tegemist on kõige lõbusama, ilusama ja müüjaterohkema turuga Eestimaal. Uut ja vähekasutatud kaupa tuleb müüki nii naistele, lastele kui meestele, lisaks on kohal hulgaliselt staare ja moeloojaid.

23.–24. märtsil Kultuurikatlas toimuval ostupeol saab nautida nii moodi kui melu. 

Staariturule on tulemas ka imekaunis ja särav lauljatar Merlyn Uusküla, kes tähistab laupäeval ühtlasi ka oma sünnipäeva.

Merlyn tuleb turule oma ehtebrändiga Aurora Crystal. "Sel aastal juhtus jah nii, et kaks toredat asja said kokku samal päeval, minu sünnipäev ja Buduaari turg, mis mõlemad on 23. märtsil. Kuna turul osalemine oli nagunii ammu mõttes, siis jäin plaanile kindlaks ja olen oma sünnipäeva esimeses pooles ka enda ehtebrändi Aurora Crystal ehetega müümas. Selleks turuks on tehtud väga palju erimudeleid ja kindlasti teen turule omased hinnad, mis on ligikaudu poole soodsamad kui kodulehelt ostes,"lubab Merlyn ostjatele tõeliselt soodsaid hinnaüllatusi.

Merlyni letist võib leida nii kõrvarõngaid kui aksessuaare. Samuti korraldab lauljatar oma boksis ka vägevat auhindadega loosimängu.