Reklaam sulgub sekundi pärast

FOTOD! PAGARISAATE VÕITJA SANDRA DAŠKOVA: see oli täiestu uskumatu

Eesti parimaks pagariks valiti sel aastal 26-aastane modell ja kahe tütre ema Sandra Daškova, kes valmistas kõik küpsetamiseks vajaliku alati kohapeal valmis ning viimistles tortidest lausa meistriteosed. Sandra ütleb, et võit oli tema jaoks täiesti uskumatu.

"Kui finaali esimene ülesanne ei õnnestunud sellisena nagu tahtsin, siis arvasin küll, et ei võida. Aga ma usun, et kohtunikud valisid selle põhjal, et kui palju oli keegi ettevalmistusi teinud ja kui erilised ning teistsugused olid retseptid," tõdeb ta.

Nimelt otsustas Sandra, et ei võta kodust kaasa mitte ühtegi komponenti, vaid valmistab kõik kohapeal ise. Tegelikult oli osadel võistlejatel võimalus mõned tooraineid ka ise kaasa tuua. "Minu jaoks tähendab küpsetamine näitamist, et suudad kõik kohapeal valmis teha," nendib Sandra.

Finaalis sai Sandrale aga osaks ootamatu tagasilöök ning sel momendil arvas ta, et võitu siit küll tulla ei saa. Nimelt tuli võistlejatel finaalis valmistada söödav lillebukett. Kaunistamiseks mõeldud võikreem ei tulnud Sandral aga välja. "Meile anti külm võipakk. Külma või mikserdamisel ja prosecco lisamisel muutus kreemi tekstuur nii palju, et see ei tulnud välja," meenutab ta. Olukord sai siiski lahenduse  Sandra külmutas võikreemi pisut ning tassikookide kaunistamine õnnestus.

Millal Sandra oma pagariäri avab? "Pagariäri on avatud, et tellimuse peale teen ikka kooke. Kohvikuga läheb aega, aga see-eest kodukohvik on suvel avatud," muigab naine.


 

[gallery ids="2049589,2049591,2049593,2049595,2049597,2049599,2049601,2049603,2049605"]