Reklaam sulgub sekundi pärast

FOTOD! Vaata, mida põnevat Keith ja Breth Tootsi Buduaari turul müüvad!

Juba järgmisel nädalavahetusel, 19. - 20. septembril leiab taaskord aset Buduaari turg, mis toimub sel korral Saku Suurhallis. Kohale on oodata palju staare, kelle asjade hulgast leiab palju põnevaid pärleid. Buduaar uuris modellidest õdede Keith ja Breth Tootsi käest, mida huvitavat nemad Buduaari turule müüki toovad.

Juba järgmisel nädalavahetusel, 19.-20. septembril leiab taaskord aset Buduaari turg, mis toimub sel korral Saku Suurhallis. Kohale on oodata palju staare, kelle asjade hulgast leiab palju põnevaid pärleid. Buduaar uuris modellidest õdede Keith ja Breth Tootsi käest, mida huvitavat nemad Buduaari turule müüki toovad.

Breth tõdeb, et nende müügilett saab vägagi mitmekesine olema. "Meie asjade seas on alati olnud nii vähekasutatud kui ka uusi esemeid. Õega kahepeale on meil kaasas väga palju erinevaid riideid – kleidid, seelikud, kampsunid, jakid, mantlid ja palju muud. Eraldi mainiksin ära jalanõud, sest sel korral on erinevate kingade ja saabaste valik tõesti suur. Tasub kindlasti uudistama tulla," soovitab Breth.

Kuid kas Keith ja Breth toovad turule ka midagi erilist müüki? "Kindlasti leiab meie asjade seast nii tellitud kui ka eritellimusel õmmelda lastud esemeid. Seega on võimalus soetada endale midagi sellist, mida kellelgi teisel ei ole."

Mis aga hindadesse puutub, siis Breth lubab, et hinnad saavad olema paindlikud. "Asjade üldine hinnavahemik jääb 5 ja 25 euro vahele, kuid leidub nii odavamaid kui ka kallimaid esemeid. Kindlasti teeme ostlejatele ka eripakkumisi, kui kellelgi tekib soov näiteks mitu eset soetada."

Vaata pilte asjadest, mida Keith ja Breth Buduaari turule müüki toovad, allpool!

..............................................................................................................................

Tallinna turg leiab seekord aset Saku suurhallis, pakkudes mõnusat vaheldust nii müüjatele kui ka ostjatele. Lisaks glamuursele ja säravale staariturule tervitab külalisi stiilsetest ideedest pakatav Moeturg, kus on kohal mitmed tunnustatud Eesti disainerid. Samuti leiab esmakordselt aset ka kohvrimüük, kuhu ootame kasutatud asjade müüjaid, kelle kaup on eriti soodne ja pakub ostjatele sobramise-leidmise elamusi.

Lisainfot Buduaari turu kohta loe siit!

[gallery ids="2002160,2002167,2002176,2002185,2002193,2002201,2002210,2002219"]