Reklaam sulgub sekundi pärast

Frederico: minu ideaalne naine

Kes ta siis on selline, et kõik temast räägivad, aga keegi pole teda oma silmaga näinud? Või kui on, siis on see pigem erand kui igapäevane nähtus.
Olen selle küsimuse osas juba pikalt oma pead murdnud ja kui olla üdini aus, siis vastust pole ma veel leidnud, mis ei tähenda seda, et ma ei oleks ideaalilähedaste vastassoo esindajatega kohtunud või suhelnud.

Kes ta siis on selline, et kõik temast räägivad, aga keegi pole teda oma silmaga näinud? Või kui on, siis on see pigem erand kui igapäevane nähtus.
Olen selle küsimuse osas juba pikalt oma pead murdnud ja kui olla üdini aus, siis vastust pole ma veel leidnud, mis ei tähenda seda, et ma ei oleks ideaalilähedaste vastassoo esindajatega kohtunud või suhelnud.

Minu ideaalse naise 10 parameetrit:

1. Intelligentne ehk siis haridus ja haritus peavad olema tasakaalus (vana tõde aga tasub kordamist)
2. Kodu ja pere oleksid esmatähtsad
3. Lai silmaring maailma asjadest
4. Hobide olemasolu, mis ei piirdu vaid mõne padjaklubi liikmelisusega
5. Hoiab oma suu kinni seal, kus vaja, ja ei vaidle asjatult
6. Kena ja sarmikas
7. Ei ole sõltuvuses oma sõbrannadest ja vanematest
8. On kahe jalaga maa peal ja ei nõua võimatut (ei heida oma mehele ette, et tal pole kasukat ja uut BMW-d). See on nüüd piltlikult öeldud.
9. Füüsiliselt aktiivne (pean silmas sportlikke harrastusi)
10. Austama oma meest ja olema temaga avameelne

Mõtlesin päris pikalt enne, kui need mõtted siia kirja panin, sest ei soovi naisi oma avameelsusega solvata ja midagi ette heita, kuid pigem ma jään ikka ausaks ja ütlen välja, nii nagu on.

Oleksin superõnnelik, kui suudaksin olla suhtes üks tervik ja nautida elu täiel rinnal. Et kallim suudaks mind mõista poolelt sõnalt ja toetada oma meest nii rasketel kui parematel aegadel. Ühiste huvide olemasolu ainult täiendab teineteist ja viib suhtes edasi ning muudab nii naise kui ka mehe ideaalilähedasemaks.

Kuidas siis teada saada, kas väljavalitud olevus vastab sellele kümnele punktile? See ei ole kerge, sest alguses on kõik kukununnud ja oskavad end näidata ainult heast küljest, kuid mingi aja möödudes tuleb üllatusi aina rohkem lagedale.
Samas ei saa ju ka kohe kokku kolida, sest pooled ehk ei ole valmis. Eriti puudutab see paare, kes alustavad kooselu esmakordselt.
Oma kogemusest julgen soovitada, et teineteise paremaks tundmaõppimiseks tasub minna reisile! Reis võiks olla ikka selline, mille olete teie ise koostanud ja planeerinud, mitte ostnud paketireisi Egiptusesse ;).
Mida pikem ja keerulisem on reis, seda parem teile mõlemale, sest reisil olles kogete te erinevaid olukordi, mis ei ole ette planeeritud ja näitavad  teie tõelist palet.
 
Olen teatud asjades pedant ja on asju, mida jälgin eriti suure tähelepanuga, nagu näiteks kord ja elementaarne hügieen.
Kes teab, ehk olen ma friik, kuid ma ei salli kui maas vedelevad mustad riided ja tühjad kilekotid, sinna hulka näiteks õunasüdamed, mis on jäetud öökapile. See ajab mind kohati hulluks, sest ma võin ette kujutada seda kõike meie enda kodus, ja mu meel muutub nukraks. Kui  teen märkuse, siis olen vastu saanud laviini süüdistusi, et sa mees oled ikka täitsa hull oma teemadega, mis puudutavad korda ja puhtust. Oma viimases suhtes täheldasin neid kõiki eelpool mainitud olukordi ja ma ei välista, et see oli ka üks asjaolu, mis pani mind mõtlema, et mis juhtub tulevikus.
Kui teen märkuse, reageeritakse kohe negatiivselt, mitte ei öelda, et jah, kallis, sul on õigus, edaspidi ma enam nii ei tee. See on see, mida ma oleksin soovinud kuulda, aga mitte näha külmunud tursa nägu.

Eriti kurb reisikogemus pärineb mul esimesest pikast suhtest, kus sõitsime nädalaks Itaaliasse tutvumaks kultuuri ja vaatamisväärsustega. Sinna hulka kuulus ka väike shopping. Olin kuulnud ühest kuulsast söögikohast, kuhu pidi laua vähemalt nädal aega ette broneerima. Mulle soovitas seda kohta minu sõbranna (ehk siis sõber, aga naissoost), kes oli seal käinud, kiitis restorani taevani ja väitis, et seal saab kulinaarse orgasmi ;).
Helistasin sinna nädalakese ette ja varsti oligi käes see päev, kui me pidulikult restoraniukse avasime. Tervitussõnu tuli jagama ka omanik. Mainisin kahe sõnaga, et mulle soovitas teie suurepärast kohta minu sõbranna, kes on ilusate blondide juustega (pidin seda ütlema, et omanik viiks kokku, kellega on tegu). Meid juhatati lauda ja kui olime istunud, sain ma elu suurima sõimu osaliseks, et kuidas ma julgen teha oma naise ees komplimenti kellelegi Eestis, kellel on ilusad pikad juuksed jne.
Võite ette kujutada, kui mage oli olla ja kui alla läks tuju. Kogu minu planeeritud üritus kahjuks nurjus 101%.

Viimast olukorda võiks nimetada armukadeduse hooks, kuid kõike tuleb teha omal ajal, et mitte ära rikkuda pikalt ette planeeritud üritust. Tagantjärgi mõeldes ma ei näe, et oleksin midagi valesti teinud, sest minu sõbranna oli komplimendi ära teeninud.

Reisil olete 24/7 koos oma rõõmude ja muredega, mis on heaks proovikiviks alustavale paarile ja lisaks saab näha oma reisikaaslase pahesid.

Reisidel omandatud kogemused, mis puudutavad minu reisikaaslast, on mul aidanud aru saada, milline ta erinevates olukordades on. Kas ta võiks olla tulevikus minu unelmate naine, kellega ma tahaksin koos olla.

Ei öelda asjata, et kui soovid oma sõpra tundma õppida, mine temaga reisile. See toimib alati ja aitab aru saada, kes on kes.

Millest ei saa üle ega ümber, on naise söögitegemisoskused, mis ei tohiks piirduda spagettide ja pelmeenide keetmisega. Kui soovid oma meest üllatada ja hoida tema meeli erksana, paku talle oma tehtud hõrgutisi. Juba vanadest traditsioonidest on pärit tõekspidamised, et naine peab oskama süüa teha!

Sama artikli võiks teha teemal „Ideaalne mees“, et siis mehed näeksid, mida  naised neilt ootavad ja soovivad näha oma unelmate mehe olemuses. Kuid üks on kindel, et ideaalseid inimesi pole olemas, neid tuleb täiendada, voolida kui savi oma kätes ja ka inimene peaks ise olema võimeline kaaslasega kohanema.

Lõpetuseks ütlen välja vana tõe, et õige naine on köögis kui kokk, seltskonnas kui daam ja voodis kui lits.

Frederico