Reklaam sulgub sekundi pärast

Frederico: otsin seda ühte ja õiget!

Frederico on kolmekümnendates eesti mees, kes võiks olla vabalt paljude naiste unistuste partii. Ta on edukas ärimees, stiilne, seksikas, lapsi armastav ja intelligentne pealinna mees, kel selja taga pikem kooselu ja sellele järgnenud seiklusrikkad aastad. Frederico oskab hinnata nii naise sisemist kui välist ilu ning on viimase 3 aasta jooksul suhelnud arvukate naistega. Kuid tegu pole siiski tüüpilise elumehega. Frederico nimetab end maksimalistiks, kes ei lepi vähemaga kui täiusliku naisega.  Järgnevatel nädalatel, ja võib olla ka kuudel, on see huvitav vastassooesindaja soostunud meiega jagama oma   „ selle ainukese ja õige“ naise otsingutega kaasnevaid tundeid, mõtteid ja kogemusi.

Frederico on kolmekümnendates eesti mees, kes võiks olla vabalt paljude naiste unistuste partii. Ta on edukas ärimees, stiilne, seksikas, lapsi armastav ja intelligentne pealinna mees, kel selja taga pikem kooselu ja sellele järgnenud seiklusrikkad aastad. Frederico oskab hinnata nii naise sisemist kui välist ilu ning on viimase 3 aasta jooksul suhelnud arvukate naistega. Kuid tegu pole siiski tüüpilise elumehega. Frederico nimetab end maksimalistiks, kes ei lepi vähemaga kui täiusliku naisega.  Järgnevatel nädalatel, ja võib olla ka kuudel, on see huvitav vastassooesindaja soostunud meiega jagama oma   „ selle ainukese ja õige“ naise otsingutega kaasnevaid tundeid, mõtteid ja kogemusi.
„Miks mitte rääkida oma kogemustest, sellest, mis on omal nahal läbi elatud, nii heas kui halvas mõttes“, jääb Frederico nõusse meil oma mõtete avaldamisega.

Mõte seda kõike kirjutada tekkis mul juba ammu, kuid alguses ma mõtlesin, et kirjutan siis, kui olen oluliselt vanem. Siis oleks juba põhjust kirjutada asjalik elulooraamat. Aga teen seda siiski varem, sest oma rännakutest eluteel oleks hea pajatada just praegu, kui olen noor ja tegus, ning kahjuks või õnneks vaba mees.

Kui olin kaheksateist, avastasin, et ma ei ole natuurilt hull naistemees, vaid otsin seda ühte ja õiget, keda üsna pea ka kohtasin. Olin siis saanud üheksateist, kui tänu oma tööle kohtusin noore kena tütarlapsega, kes oli minust poolteist aastat vanem ja tal oli 2 aastane poeg, kes võitis minu südame üsna kiirelt, sest mulle meeldivad lapsed.
Tütarlaps oli mulle esimene, kellega avastasin täiskasvanute maailma ;) ja see kõik jättis mulle unustamatu mulje. Kõigest poole aasta pärast sain ma teada, et varsti saan ma isaks.

Olin siis väga õnnelik, kuid ärevus ja kohustuste hulk, mis selle kõigega kaasnes, oli jalustrabav. Kuna olen alati olnud aktiivne ja hea ärivaistuga, suutsin tagada oma perele kõik, mis vaja oli. Sealhulgas ja ilusa korteri, mille ostsin 20-aastaselt.
Minu  elukaaslane ja lapse ema oli atraktiivne ja kena tütarlaps, kellele mehed tänaval järgi vaatasid (vähemalt nii ta ise mulle pidevalt rääkis). Ja lisaks ilule oli ta ka veel lahtise peaga  edasipürgiv natuur.
Ma ei hakka siin pikalt pajatama, et kuidas me elasime rohkem kui 10 aastat koos ja miks me lahku läksime, kuid põhjusi oli mitmeid. Tema pühendus karjääritegemisele oli aukartust äratav, mis jättis perekonna unarusse. Mina omakorda otsisin tähelepanu kuskilt mujalt, mis ei tähenda absoluutselt seda, et ma oma naist petsin. Mainiksin ära, et me ei olnud abielus.

Igatahes, ühel kenal päeval me läksime lahku. Ja hiljem selgus, et tal oli uus mees kohe olemas, kellega ta ka kohe kokku kolis. Peale lahkuminekut otsustasin, et mingi aeg olen üksi ja kogun mõtteid, et kuidas edasi liikuda. Oma mõtteid käisin kogumas erinevatel reisidel, mis avardasid silmaringi ja  mõttemaailma.


Otsustasin, et selle jaoks, et valida välja see „üks ja õige“ peab olema valik  ja kogemus vähemalt 10 erineva naisega. Mul oli ja on häid sõbrannasid, kes mahtusid ka sinna kümne sisse, kuid mis teeb asja huvitavaks, on see, et ma alustasin tutvuste sobitamist internetiavarustest.

Tutvusportaalid olid nii eesti- kui venekeelsed, mis andsid hea võimaluse tutvuda nii eestlaste kui venelastega.
Minu esimene internetikohtumine,  mis oli ja on ka tänaseni väga olulise tähendusega, oli tütarlapsega,  kellega suhtlen tänaseni.
Mainiksin ära, et tütarlaste vanus jäi 20 – 24 aasta vahele, kuid oli ka tüdruk, kes oli tegelikult 19-aastane,  kuid valetas end siis vanemaks.
Kurb oli kogeda asjaolu, et päris mitme tütarlapsega jäi kohtumine kahjuks esimeseks ja viimaseks, sest nendega ei olnud mitte millestki rääkida. Ma ei tea, kuidas nad kirja teel suutsid jätta endast intelligentse mulje ja kohtumisel ma avastasin, et peale ilma ja kooli hinnete meil teemasid ei olnudki.
Kuna ma pean ennast haritud ja intelligentseks inimeseks, kes armastab lugeda raamatuid, külastada kunstinäituseid ja mu suureks kireks on reisimine, on mul raske mitte seda kõike oodata vastaspoolelt. Loomulikult ei saa ma nõuda, et kahekümnendates tütarlaps peab vastama kõikidele nendele parameetritele, kuid igas inimeses keda kohtasin, hindasin ma ka hariduse ja harituse taset.

Paljudel kohtumistel tajusin, et naised tulevad kohtumisele, nagu nad läheksid ööklubisse, et püüda vastassugupoole tähelepanu. Kuid see mind väga ei häirinud, sest ennekõike jälgisin juttu ja käitumist. Poole aasta pärast  tutvusin ühe 21-aastase vene tütarlapsega Sillamäelt, kes elas ja õppis Tallinnas. Suhtlesin temaga üsna vabalt ja koos sai käidud nii restoranides kui kinos.
Mainiksin ära, et slaavi hing armastab väga kulda ja karda, mis kohati oli häiriv, kuid ma sain aru, et mina ei ole see mees, kes seda muuta saab. Tulemus oli see, et vist just kultuuriline erinevus meid pikalt koos ei hoidnud. Vaatamata sellele oli see tütarlaps seksuaalselt väga profesionaalne. Kui  me aru saime, et me kokku ei sobi, pakkus ta mulle võimalust, et vähemalt seks võiks olla see, mis meid võiks siduda (seda siis, kui kummalgi see soov peaks tekkima).

Selle esimese tütarlapsega olin ma suhtes kõige kauem, ehk kaks aastat. Meie plussiks või miinuseks oli asjaolu, et tüdruk õppis välismaal ja ma käisin tal külas. Meil oli palju erinevaid ja väga toredaid reise. Ja muideks, me jõudsime vahepeal ka kihluda.

Reisidel olles oli meil ikka lahkarvamusi ja tülisid, kuid meil puudus kooselukogemus ühe katuse all. Viimasel ajal pean väga oluliseks tähtkujude sobivust, sest asjata pole see teadus rohkem kui 1000 aastat vana.
Kõige suurem põhjus, miks me lahku läksime, oli asjaolu, et tütarlapsele ei meeldinud maja, kus ma elan. See meenutas talle mu vana perekonda. Ja lisaks laps, kes käib minu juures üle nädala. Ta kartis, et varsti kolib see laps päriseks minu juurde ja tal tuleb üle võtta perenaise roll. Üritasin selgitada, et majamüügiks ja kodu vahetamiseks ei ole praegu sobiv aeg, kuid see jutt jooksis ühest kõrvast sisse ja teisest välja.

Iga naine, kes soovib alustada kooselu mehega, kellel on laps eelmisest kooselust, peab naine arvestama, et see käib mehega paratamatult mingi aeg kaasas. Ei saa nõuda, et kõik see, mis oli, tuleb unustada ja alustada kõik uuesti valgelt lehelt. Tuleks olla leplikum ja otsida kompromisse, mis sobiksid mõlemale osapoolele.


Olen paari aasta jooksul hakanud järjest rohkem aru saama, mismoodi naised mõtlevad ja mida nad tahavad. Kes otsib seiklust kes stabiilsust, kes head elu ja materiaalset heaolu, kuid üks on kindel kõik tahavad olla armastatud ja hoitud.


Järgnevates peatükkides kirjutan meeleldi mõnest säravamast kohtumisest ja tähelepanekutest lisaks toon välja ka astroloogilised tähelepanekud mida ma olen kogenud ja täheldanud.

Kui sul on küsimusi või ettepanekuid teemade osas, milles Frederico võiks arvamust avaldada, siis palun lisa need kommentaariks.