Reklaam sulgub sekundi pärast

GALERII: Buduaari sügisnumbris uued trendid ja värvikad inimesed

Langevate lehtedega potsatab poelettidele ning postkastidesse värske Buduaari sügisnumber, milles leidub kaasahaaravat lugemist ja hulganisti šoppingunippe. 

 

Langevate lehtedega potsatab poelettidele ning postkastidesse värske Buduaari sügisnumber, milles leidub kaasahaaravat lugemist ja hulganisti šoppingunippe. 

Sügisese Buduaari kaanestaar on endine modell Kersti Kroon, kes toob Eestimaa vihmasestesse ilmadesse Austraalia päikest ning räägib, kuidas temast sai hüpnoterapeut. Stiilipäevikus särab värskes numbris telenägu Anna-Maria Veidemann-Makko, kes võlub oma naiseliku stiili ja armsa naeratusega TV3 uudistesaate vaatajaid. Ilunippe jagab andekas kosmeetik, meigikunstnik ja ilukonsultat Merlin Nigul. Põnevaid naisi mahub ajakirja veelgi - filmiprodutsent Riina Sildos tutvustab produtsendiametit ning räägib lähemalt oktoobris esilinastuvast filmist "Eestlanna Pariisis". Erakordse ettevõtlikkusega paistab silma Marina Meiner, kes on rahvusvahelise transpordifirma Ecolines Eesti filiaali juht, pereema ja laskesportlane.

Mehi esindab seekord Ewert And The Two Dragonsi trompetist Aarne Ots, kes võlub näitsikuid kelmika naeratuse, mõnusa huumori ja silmapaistva stiiliga. Silmarõõmu pakuvad spordiklubis Meriton treenivad musklis kompud

Moe- ja ilukülgedelt leiad ohtralt nõuandeid sügisese garderoobi ning meigikoti täiustamiseks. Vaatame taas, millised outfitid vallutasid maailma moelavad ning millised meigitrendid uuel hooajal kirgi kütavad. Buduaar viis läbi ka põneva stiilieksperimendi, milles selgitati välja, mil määral mõjutab see, mida me kanname, inimeste arvamust meist. Katsejänesteks on neli kaunist naist erinevatelt elualadelt.

Ajakirja Elu rubriigis viisime läbi aga teist laadi eksperimendi. Buduaari astroloog Triin Tobber räägib intervjuus lähemalt tähetarkusest, kuidas seda enda huvides tööle panna ning ka sellest, mida arvab ta inimestest, kes astroloogiass ei usu. Saatsimegi Triinu juurde skeptiku, endise abilinnapea ja praeguse ettevõtja Kaia Jäppineni. Mis sellest kõigest sai, saad teada juba ajakirjast!

Koolilainel olevast sügise Buduaarist leiad nii meigi- ja soengukooli, gurmeekooli kui ka mahuka shoppingu, mis seekord kannab tiitlit "Buduaari sügisene moekool". Osavõtt on kohustuslik nii bioloogia-, filosoofia- kui ka ajalootunnist! 

Buduaar Body terve vaimu ja keha lisas võtab oma teekonna kokku särav ja sihikindel Teele, kes kaotas Buduaari kaalulangetajana 21 kg! Teeme ka tutvust tema mantlipärija Kariniga. Lisaks saad lugeda, kuidas hoida eemal jaheda hooajaga seotud külmetushaigusi ning mida teha, kui dieet ei taha harmoneeruda sinu värvika seltsieluga.

Buduaar Shoppingu värske number on postkastides ja poelettidel alates 13. septembrist!

Galeriist leiad vihjeid, mis sind uues ajakirjas ees ootab. Mõnusat ja ideederohket sügist Buduaar Shoppingu seltsis!
Buduaar.ee 

[gallery ids="1934234,1934242,1934248,1934256,1934265,1934272,1934280,1934288,1934296,1934305,1934313,1934323,1934334,1934343"]