Reklaam sulgub sekundi pärast

GALERII! Trikitaja Jaan Roose rääkis oma põnevast elust Madonna seltskonnas

Mõned päevad tagasi ilmusid Eesti meedias pildid sellest, kuidas üks Eesti nooruk koos Madonna ja tema perega Prantsusmaal lõbusalt aega veedab. Buduaar tegi selle huvitava noormehega eksklusiivintervjuu - selgub, et tegu on Värskast pärit Jaan Roosega (21), kelle Madonna eelmisel aastal oma kontserdituurile kaasa võttis. Meid huvitas, milline inimene Madonna siis tegelikult on, milline on tema iseloom, mis tunne on temaga igapäevaselt koos töötada ning kuidas nad oma vaba aega veedavad - Jaan rääkis sellest Buduaarile lähemalt.

Mõned päevad tagasi ilmusid Eesti meedias pildid sellest, kuidas üks Eesti nooruk koos Madonna ja tema perega Prantsusmaal lõbusalt aega veedab. Buduaar tegi selle huvitava noormehega eksklusiivintervjuu - selgub, et tegu on Värskast pärit Jaan Roosega (21), kelle Madonna eelmisel aastal oma kontserdituurile kaasa võttis. Meid huvitas, milline inimene Madonna siis tegelikult on, milline on tema iseloom, mis tunne on temaga igapäevaselt koos töötada ning kuidas nad oma vaba aega veedavad - Jaan rääkis sellest Buduaarile lähemalt.

Kuidas Madonna Jaani üldse leidis? "Madonnal oli oma turnee jaoks vaja uut slackliner'it (slackliner on postide või puude vahele tõmmatud kuni 5 cm laiusel elastsel köiel trikitaja) ning mina olen selles üks parimaid kogu maailmas. Saavutasin 2011. aastal ülemaailmsel jõuproovil King of Slackline esimese koha ning minu trikid, mida saab näha ka Youtube’is, jäid Madonna maailmaturnee korraldajaile silma. Seejärel võeti minuga ühendust, sain sõnumi, kus oli kirjas, et Madonna otsib oma turneele slackliner’it ja soovib mind näha, workshop on järgmisel nädalal New Yorgis. Kaks päeva hiljem olingi New Yorgis, oma uue elu lävel… Algul oli plaan jääda nädalaks, kuid sellest sai terve aasta," kirjeldab Jaan, kuidas kõik alguse sai.

Jaani sõnul on terve see aasta olnud meeletu ning Madonna on talle suurimaks eeskujuks. "Madonna on tõeline inspiratsiooniallikas. Tema iseloomust kiirgab karmikäelisust ja innukust, soovi muuta maailma. Sel ajal kui käsil on üks projekt, mõtleb ta juba järgmisele. Kindlad eesmärgid ja sügav usk oma ideedesse ongi põhjus, miks ta ikka veel nõutud on. Madonna ei lase ennast inimestel ega kogu ühiskonnal absoluutselt mõjutada ning ta kohaneb kiiresti uue olukorraga," kiidab Jaan Madonnat taevani.

Ka õnnetusi on esinemiste ajal ette tulnud, näiteks löödi Madonnal kulm katki! "Üks tantsija tõesti lõi Madonnal kogemata kulmu veriseks. Mäletan, et verd oli palju ja me püüdsime teda aidata, nägu verest puhtaks pühkida, aga teda ei huvitanud üldse. Ta oli sel momendil nagu sõjas, ei lõpetanud esinemist hetkekski, ütles meile, et suva see ja jätkame, mis ka ei juhtuks," kirjeldab Jaan Madonna karmi olemust ning lisab: "Madonna näol julgen öelda, et tahtejõud on suurim jõud maailmas!"

Septembris paisatakse müüki Madonna viimase kontserttuuri DVD, kus on suur roll ka Jaanil. "Käisime juba juunikuus New Yorgis DVD esilinastusel ja see on ikka väga võimas. Me saime hea tööga hakkama, DVD-d nähes tekkis selline tunne nagu vaataks mõnda action-filmi, mitte kontserti. Selle DVD peal saab näha trikke kõikidest 88 show'st, mis me kokku tegime. Show alguses on palju relvi ja vägivalda. Minu esmane väljatulek on kolmanda numbri ajal, kus ma kehastan kurjategijat, kes vehib nunchaku'tega (koodid, mida ka Bruce Lee oma filmides kasutab). Edasi läheb show rahulikumaks, sealt on armastust, erootikat (Candy Shop), huumorit ning muidugi ka peomeeleolu, seejärel lõbusaks ning lõpus on möll (Celebration). Kogu show koosneb 23 numbrist ja mina teen kaasa kümnes neist. Minu põhinumbriks on roll "Nobody Knows Me", kus ma esinen slackline-l koos partneriga Carlos Neto, me trikitame 5 cm laiusel, vetruval nailonlindil. Esimesed kaks kuud trikitasin ma üksinda slackline-l, Carlos oli minu tagavaramees juhuks, kui ma vigastan ennast. Aga ma ei vigastanud ennast ja lõpuks meie bossil viskas kopa ette, et Carlos ainult passib niisama, seega tuli käsk, et ta tuleb ka tööle panna, nii hakkasimegi koos slacklining'ut tegema. Muutsime pisut koreograafiat ja hakkasime peegelpildis trikitama," kirjeldab Jaan oma rolli Madonna peagi ilmuva kontserttuuri DVD filmimisel.

Milline on Madonna aga tavaelus? "Inimesena on ta karmilt armas ja see meeldib mulle väga. Ta teab, mida ta tahab ja on nõus ennast hulluks töötama."

Madonna füüsilisest vormist on räägitud aastaid, kas ta tõesti näeb ka praegu nii hea välja? "Madonna teeb regulaarselt trenni ja ta on meeletult heas vormis. Ütlen ausalt, et paljud noored naised kadestaksid Madonna keha ja füüsilist võimekust. Ta on ennast suure vaevaga nullist üles töötanud ja ei salli laiskust läbi vabanduse." 

Küsimuse peale, kui palju Jaan vabal ajal Madonnaga koos aega veedab, vastab ta kerge muigega: "Kui meediale toetuda, siis oleme koos Paintballi mänginud, sõitnud veeskuutritega merel, pidutsenud, sünnipäevi tähistanud ja veel mitmeid muid asju! Ei hakka siinkohal rohkem detailidesse laskuma," naerab Jaan salakavalat.

Jaani trikke saab näha ka septembris ilmuvas Madonna kontserttuuri DVD-l!

Vaata allpool ka pilte!

Karin Karu

 

[gallery ids="1993161,1993170,1993179,1993189,1993200,1993212,1993221,1993231,1993239,1993249,1993259,1993268,1993277,1993288,1993296,1993306,1993316,1993327,1993336,1993344,1993353,1993362,1993372,1993381,1993390,1993399,1993406"]