Lasanje on suurepärane vormiroog pastalehtedest, mille vahele võib panna liha, juurvilju, juustu või kala - nimekiri on pikk ning siinkohal saab iga perenaine ise eksperimenteerida. Lasanje sobib nii pidulikule lauale kui ka täiesti tavalisse argipäeva, seda võib küpsetada suures pirukavormis või väikestes kausikestes, millega on ka hea serveerida. Lasanje on ka populaarse teleekraanikassi Garfieldi lemmikroog. Seda, kuidas lasanjekuningas Garfield oma lemmikrooga valmistab, saad vaadata SIIN. Lasanje on suurepärane vormiroog pastalehtedest, mille vahele võib panna liha, juurvilju, juustu või kala - nimekiri on pikk ning siinkohal saab iga perenaine ise eksperimenteerida. Lasanje sobib nii pidulikule lauale kui ka täiesti tavalisse argipäeva, seda võib küpsetada suures pirukavormis või väikestes kausikestes, millega on ka hea serveerida. Lasanje on ka populaarse teleekraanikassi Garfieldi lemmikroog. Seda, kuidas lasanjekuningas Garfield oma lemmikrooga valmistab, saad vaadata SIIN. Garfieldi lasanjeks läheb vaja:1 pakk lasanjeplaate150 g peekonit1 sibul3 küüslauguküünt400 g hakkliha350 g purustatud tomateid4 spl tomatipastat1 väike konserv ananassitükke2 dl loomalihapuljongit400 g riivjuustunatukene värsket ja ka kuivatatud basiilikut Valmistamine: Puhasta sibul ja tükelda väikesteks kuubikuteks ja kuumuta pannil, kuni sibul muutub klaasjaks. Lisa ribadeks tükeldatud peekon, kuumuta, kuni peekon pruunistub. Kõige lõpuks lisa hakkliha ja prae kuldpruuniks. Vala segu potti ning maitsesta soola ja pipraga. Hakklihasegule lisa väikesteks kuubikuteks tükeldatud küüslauk ja tomatipasta. Kuumuta kergelt läbi. Nüüd lisa purustatud tomatid, loomalihapuljong ja nõrutatud ananassitükid. Hauta umbes 15 minutit aeg-ajalt segades.Samal ajal kui hakklihasegu haudub, valmista ette pastaplaadid. Selleks aseta nad leigesse vette likku nii, et nad üksteise peale ei satuks. Selleks on hea kasutada tavalisi ahjuplaate. Leota lehti umbes 5-6 minutit.Määri vorm õliga. Aseta põhja esimene kiht hakklihasegu, mille peale pane lasanjeplaat. Tee nii mitu kihti, kuni kõik koostisained on otsas. Eelviimase kihi vahele lisa hakitud värske basiilik. Kõige peale puista riivjuust ja kuivatatud basiilik.Küpseta ahjus 180 kraadi juures umbes 30 minutit. *Kui soovid veel tomatisemat lasanjet, lisa õhukesed viilud värsket tomatit viimasele kihile.
Henri Aruküla — FOTO: Algis Pauljukaitis Buduaari sõnumid Kas sina oled näinud esinemas Eesti ainukest LED-saksofonisti?
Maskis laulja, Pull — FOTO: AS All Media Eesti Lahedat lugemist „Maskis laulja“ kaks vägevat lisategelast on selgunud!
Telesaade Buduaar — FOTO: Erakogu Buduaari sõnumid Uudsed ilutooted, tõhusad teenused ja sünnipäevapidu!
Maskis laulja saatetegelased — FOTO: AS All Media Eesti Lahedat lugemist „Maskis laulja“ teises saates on luksust, võluloomi ja nuustikuid!
Kaarel Orumägi — FOTO: Beautiful Me Sisuturundus Kaarel Orumägi: Kuidas ma pooleteist aastaga 40kg alla võtsin, ilma rangete toidukavade ja spordiklubide külastusteta
Ka juhtmega varstolmuimeja võib olla parim valik! — FOTO: Pexels.com Sisuturundus Ka juhtmega varstolmuimeja võib olla parim valik!