Reklaam sulgub sekundi pärast

Geiti tõehetk: mulle on seksi eest raha pakutud ja olen oma halbu külgi teadlikult võimendanud!

Buduaari pihitoolis on 20-aastane Geiti Tartust. Geiti avaldab, et tal on samaaegselt mitu austajat olnud, kelle tähelepanu ta nautinud on. Lisaks tunnistab ta, et talle meeldib vaadata, kuidas inimesed ebasündsatele teemadele reageerivad ning on mängulises kontekstis oma kallimat löönud. Soovid Geiti kohta veel teada? Loe edasi...

 

Buduaari pihitoolis on 20-aastane Geiti Tartust. Geiti avaldab, et tal on samaaegselt mitu austajat olnud, kelle tähelepanu ta nautinud on. Lisaks tunnistab ta, et talle meeldib vaadata, kuidas inimesed ebasündsatele teemadele reageerivad ning on mängulises kontekstis oma kallimat löönud. Soovid Geiti kohta veel teada? Loe edasi...

Buduaari kasutajanimi: Ouroboros

Ees - ja perekonnanimi: Geiti T.

Vanus: 20

Elukoht: Tartu

Pereseis: Õnnelikus suhtes

Kool/töökoht: Tartu Kunstikoolis neljandat ja viimast aastat kujundusgraafiku erialal

Kuidas avastasid Buduaari: Juhuslikult leidsin kunagi internetis ringi vaadates

Kaua oled buduaarikas olnud: Vahelduva eduga umbes paar aastat ehk? Vahepeal oli pikk paus sees ning hetkel taasavastan Buduaari, kuna pole aega siin järjepidevalt käia

Iseloomusta end kolme sõnaga: Entusiastlik, uudishimulik ja paindlik

Miks osaled Buduaari Tõehetkes? Puhtalt meelelahutuslikel eesmärkidel

Geiti tõehetke küsimused:

1. Kas sind on kunagi halva käitumise pärast tunnist välja visatud?

Halva käitumise pärast tunnist otseselt välja pole visatud, aga noomida olen küll saanud jah. Klassist välja on küll ka suunatud, aga olen suutnud end sellest kuidagi nendel vähestel kordadel kavalalt kõrvale hiilida. Põhikooli viimastel aastatel ja gümnaasiumis olin kindlasti selles n-ö "halbade laste nimekirjas", aga üldiselt isegi nendel puberteedi aastatel teadsin, kuidas kuskil käituda tuleb ning viisakusest õpetajate või teatud inimeste vastu mingis olukorras hoian ma parem oma suu kinni ning eemaldun või siis antud kontekstis lihtsalt ei läinudki tundi, kui tundsin, et tõesti ei taha sinna minna või ei suuda end seal ohjeldada.

2. Kas oled olnud kohutaval kohtingul?

Ei ole ausaltöeldes. Teen olukorra enda jaoks ise meeldivaks, kui ongi tegemist mingis mõttes ebameeldiva inimesega. Igasugused ühiskondlikus mõttes "ebaõnnestumised" ja piinlikud situatsioonid on minu jaoks lihtsalt koomilised ja kui neile koheselt osutadada ja kohtingukaaslasele mainida, siis see justkui leevendab neid ärevaid hetki. Isegi kui mulle midagi inimese juures ei meeldi, siis saab seda öelda otse välja siiralt, suunates selle loomulikkusele, et kõik ei peagi ega saagi olla kõigi mõistes meelepärane. Seega ehk oleneb see siis sellest, mis vaatepunktist teatud olukorda vaadata. Minu mõistes okei kohting võib kellegi teise silme läbi õudukana tunduda. Usun, et see oleneb sellest, kuidas olukorrale reageerida ning millises emotsionaalses seisundis ma parasjagu kohtingut analüüsin.

3. Kas sul on olnud armusuhe samaaegselt kahe mehega?

Ei, mul pole olnud armusuhet samaaegselt kahe mehega, küll aga on mul austajaid, kellega ma olen samal ajal suhelnud ning keda ma just kaikaga eemale ei aja. Usun, et on üsna inimlik, et naisena naudin mingil tasandil meeste tähelepanu ja on tore teada, kui oled ihaldatud. Seega jah, hoian lihtsalt sõbralikku suhet ning vahepeale võib mahtuda (aga ei pruugi) mänguline, kuid mitte labane flirt, mida kõrvaltvaataja võibolla otseselt ei oska ka liigitada kas sõbrasuhte või "seal-võibolla-midagi-enamat" alla. Midagi ma otseselt ei varja ning kui mul tõesti peaks enda mehe kõrvalt tekkima tugevamad tunded kellegi teise vastu, siis ma pigem annan talle sellest teada ning leiame inimliku lahenduse olukorrale läbirääkimise viisil, kui et ma lapsikult üritan mõlemat suhet hoida. See võib tunduda küll põnev ja meeltesegaduses vahel ei pruugi inimesed mõelda tagajärgedele, aga minu tõekspidamiste kohaselt pole sedasorti käitumine õige. Võibolla olen ma pisut vanamoeline, aga minu seisukohalt on väga oluline usaldada täielikult oma kaaslast. See kui sa ütled, et sa oled suhtes või abielus kellegagi, siis see tähendab ka, et sa austad ja armastad teda piisavalt palju, et temaga täiesti aus olla. See tagabki suhtes omavahelise usalduse ning kui seda pole, siis milleks üldse raisata üksteise kallist aega?

4. Kas oled teadlikult võimendanud oma halbu külgi, sest arvad, et meestele meeldivad pahad tüdrukud?

On tulnud ette küll jah, jutuga saab kõik suureks puhuda, kui väga tahta, aga faktid jäävad lõppkokkuvõttes ikka samaks ning nii palju informatsioon ma kindlasti juurde ei fantaseeri ega avalda, et minu jutu point, iseloomujoon kaotsi läheks või muutuks.

5. Kas oled oma kallimale valetanud millegi tähtsa kohta?

Ei, ma pole oma kallimale valetanud ja ma arvan, et see on ka seepärast, et mulle meeldib vaadata, kuidas inimesed reageerivad ebameeldivatele/ ebasündsatele ja vahel ka mingites olukordades ebaviisakatele teemadele või küsimustele. Kallim pole erand! Olen tähele pannud ka seda, et kui mingit ebameeldivat infot edastada neutraalsel toonil ning nii, nagu see poleks minu jaoks eriti suur probleem, rahustab see nii kallima kui ka üleüldse inimesed maha. Nende reaktsioon pole pooltki nii paanikarohke kui see võiks või mõne inimese seisukohast peaks olema. Võimalik, et see on minu viis manipuleerida, aga kokkuvõttes säästab see kõigi närve ja mina saan olla täiesti aus.

6. Kas oled kunagi rääkinud väljamõeldud lugusid oma minevikust, et näida teistele huvitavam?

Ei ole, ma olen väga halb valetaja. Kardan, et see oleks läbinähtav minu puhul. Kui ma tõesti püüan enda "müüa", siis võin ma teatud olukordi küll huvitavamalt püüda esitleda, aga suures plaanis on mul enamjaolt suva, kas inimesed peavad mind huvitavaks või mitte. Need "teised" peaksid ikka väga palju motivatsiooni tekitama selleks. Leian aga, et mul on lihtsam jääda iseendaks ja see hoiab ära ka minu silmis ebavajalikud suhted, kus inimesed ei oota minult midagi, mida ma tegelikult pole ja anda neile ei suuda.

7. Kas oled magava inimese kõrval kellegi teisega seksinud?

Mitte otseselt. Ei eruta eriti või ei näe sellel mõtet, miks ma peaks kedagi niimoodi terroriseerima, kui tegelane meie kõrval peaks ülesse ärkama. Kui ma ise seksijate kõrval ülesse peaksin ärkama, siis ma poleks ilmselt eriti vaimustuses sellest. Arvan, et igaüks ajagu ikka oma asja kuskil omaette, kõik ei pea Teie armuelust osa saama, kui just tõesti otseselt soovi selleks ei avaldata.

Mingis mõttes ehk langeb kokku mõne inimese seksfantaasiatega, et "Oh, wow.. ärkad üles ja liitud seltskonnaga", aga no kui ma realistlikuks jään, siis kui suur võimalus selleks ikka on. Tõenäoliselt läheks ma ise sellises olukorras vihale või lihtsalt ei julgeks ennast liigutada, mängiks magajat. Kuna ma pole kindel, et sellises situatsioonis ärkamine just eriline turn-on on. Vähemalt minu jaoks, kui mul aga tõesti voodielu vajaks vürtsi, siis no kunagi ei tea eksole. Õnneks aga pole sellises etapis enda elus ja arvan miskipärast, et kindlasti on palju muid võimalusi enda seksuaalelu proovile panekuks, kui magama inimese kõrval seksimine.

8. Oled sa kunagi oma kallimat löönud?

Olen löönud, aga mängulises kontekstis kui niisama lollitame. Muidu iseenesest agressiivselt ja otseselt vihaselt pole sellist asja ette tulnud ning loodan, et ei tule ka!

9. Kas sulle on kunagi seksi eest raha pakutud?

Jah, on küll pakutud sponsorlust, armukese ametit ning anaalist kuni blowjob'ini mingeid teatud rahasummasid, aga seda internetis. Ei ole sellistele kirjadele vastanud ning leian, et need pole ka kõige tõsiselt võetavamad. Neid saadetakse pidevalt igasugu neiudele ma usun. Otseselt tänaval pole ette sellist asja veel tulnud ning tõenäoliselt ei oleks ma sellega ka nõus, juhul kui tõesti mu elu ei sõltuks sellest.

10. Kas pead alati antud lubadust?

Ei, mina pole kahjuks inimene, kes suudab alati enda lubadust pidada. Mõni aeg tagasi tundsin ma ennast väga halvasti selle pärast ning olen aru saanud, et on ka inimesi, kes kohe trambivadki mõnikord tahtlikult sinu süütunde peal. Tänase päeva seisuga olen ma aga leppinud sellega, et ma ei suudagi alati kõiki lubadusi pidada ning hindan väga inimesi, kes mul sellest olenemata alles on ning aksepteerivad mind olenemata sellest, et vahel ma võin nende seisukohast näiliselt "isekaid" käike teha. Tegelikult üritan nüüd ka lubadusi võimalikult vähe või üldse mitte anda. Pikaajalisi plaane ma samuti ei tee. Enda üsna lühikese elu jooksul olen aru saanud, et on palju asju, mis ei olene minust ja teevad vahel minu lubatuste täitmise võimatuks.

11. Kas oleksid suuteline elama pool aastat üksikul saarel?

Üksi olemise vastu pole mul kunagi otseselt midagi olnud, armastan omaette olemist, aga eks see oleneb saare muudest oludest. Kõlab huvitava väljakutsena, aga kindlalt ma nüüd küll ei julge väita, et ma seal metsikus looduses ellu jääksin. Ilmselt sööksin esimese kümne söögikorra sees juba midagi mürgist, mis paneks mu sussid taeva poole viskama või ehk sööb keegi seal hoopis mind ära..

12. Kui sa leiaksid rahakoti suure summa rahaga, kas tagastaksid selle?

Jah, kindlasti tagastaksin selle! Mõni nädal tagasi olin ise sellises situatsioon, kus ma kaotasin rahakoti ära ja ma olen siiamaani kirjeldamatult tänulik sellele inimesele, kes selle mulle tagastas!

13. Kas sul on olnud seksuaalfantaasiaid seoses mõne oma sõbraga?

Jah, on ikka, samas pole kindel ka, kas just seksuaalfantaasiad, aga unenäod küll. Ehk on siis tegu alateadliku seksuaalfantaasiaga?

14. Oled sa kunagi mõne oma kallima sõbranna peale armukade olnud?

Pean tunnistama, et minus on küll mingi teatud ettevaatlikus või kadedus, mis käib naiseks olemise juurde aga üldiselt pole kedagi sellist ette juhtunud küll, keda ma nüüd väga otseselt konkurendiks peaksin. Jällegi on see usalduse küsimus, juhul kui sellel sõbrannal paistab olevat ebaloomulik ületähtsustatus, mis ei käi enam sõbranna rolli juurde, siis mis seal ikka. Mina otseselt kedagi kinni ei hoia ega mingit vahejuhtumit ilmselt ei andestaks ka. Võin küll ehk andestada, kõik oleme inimesed ja eksime, aga minu puhul selles osas teisi võimalusi ei ole. Eks mees ise teab, millega mängib. Arvan aga, et mingi konkreetsus peab suhtes olema ning tihti naised, kes ei oska ennast kehtestada, lasevadki end edasi-tagasi jooksutada, kuna nende kallile mehele on juba teada, et talle halastatakse. On ka erandeid, aga kui Sind tõesti armastataks, siis ei oleks ka mingeid teisi naisi.

15. Kas sulle on eneserahuldamise ajal keegi peale sattunud?

Ei ole, aga oh seda häbi, mis siis oleks! Jällegi üsna loomulik asi, aga ilmselt ka üks tegevustest, mis on ühiskondlikus mõttes ebasünnis. Ometigi suur osa inimkonnast harrastab seda? Mul on isegi hea meel, et häbitunne hoiab veel inimesi tagasi, tundub, et kuskilt siiski jooksevad viisakuse piirid, mida tuleb siiski järgida. Ilmselt on see üks neist piiridest, mida ma ei püüaks isegi lõhkuda.

Kas Geiti räägib tõtt?

Kui soovid ise tõehetkes osaleda, loe lisaks siit

[gallery ids="1903577,1903583,1903591,1903598,1903605,1903612"]