Reklaam sulgub sekundi pärast

GENIAALNE IDEE HOMMIKUSÖÖGIKS: maitseb oivaliselt ja annab vähe kaloreid

Suvisel ajal tahaks hommikul midagi kiiresti valmivat ning maitsvat ja siinkohal tasub kindlasti proovida sellist retsepti nagu seda on overnight oats ehk teisisõnu toorkaerahelbepuder, mis valmib üleöö. Hommikul pole vaja teha midagi muud, kui öösel valminud hõrgutist nautida!

Suvisel ajal tahaks hommikul midagi kiiresti valmivat ning maitsvat ja siinkohal tasub kindlasti proovida sellist retsepti nagu seda on overnight oats ehk teisisõnu toorkaerahelbepuder, mis valmib üleöö. Hommikul pole vaja teha midagi muud kui öösel valminud hõrgutist nautida!

Kõige parem puder valmib just suurtest pehmetest kaerahelvestest ning lisandina võib oma fantaasial julgelt lennata lasta - ideid on lõputult.

Allpool on välja toodud põhiretsept, kuidas toorkaerahelbeputru valmistada:

Kogus ühele:

50 g kaerahelbeid
1 dl piima
20 g kookoshelbeid, mandlilaaste, hakitud pähkleid, rosinaid
pisut kakaod või kaneeli

Tee nii:

Aseta kaerahelbed sügavamasse kaussi või purki, mille saad ööseks külmkappi asetada. Kalla piim peale ning lisa vastavalt soovile kakaod, kaneeli, kookoshelbeid, pähkleid, rosinaid ja sega läbi. Kata anum kaanega ja jäta üleöö külmkappi. Hommikul lisa juurde pisut maapähklivõid ning värskeid marju ja naudi.