Reklaam sulgub sekundi pärast

GENIAALNE ILUNIPP KOHVIPAKSUGA: sile ja särav tulemus hetkega

Selle asemel, et poest kallihinnalisi nahahooldustooteid osta, tasub vahel ka kodus ise looduslikest vahenditest tõhusaid segusid valmistada ning nendega oma näonahka turgutada. Pole midagi mõnusamat, kui vaba hetk iseendaga ning võimalus oma kehale parimat pakkuda.


Selle asemel, et poest kallihinnalisi nahahooldustooteid osta, tasub vahel ka kodus ise looduslikest vahenditest tõhusaid segusid valmistada ning nendega oma näonahka turgutada. Pole midagi mõnusamat kui vaba hetk iseendaga ning võimalus oma kehale parimat pakkuda.

Kohvipaksu on aastasadu kasutatud kehakoorijana ning teadjamad naised oskavad selle pealt ka ennustada, ent tegelikult sobib kohvipaks ideaalselt ka näonaha turgutajaks. Nimelt omab kohvipaks toniseerivat ja sügavuti puhastavat toimet ning muudab naha mõnusalt pehmeks.

Siinkohal toome välja imelihtsalt kokkusegatava koduse kooriva näomaski retsepti:

Vaja läheb umbes üks supilusikatäis kohvipaksu, näpuotsaga meresoola ja kvaliteetset oliiviõli. Peenesta meresool uhmris ning seejärel sega kõik komponendid omavahel kokku - lisa õli just nii palju, et saaksid konsistentsi, mida on hea näonahale kanda. Kanna segu puhastatud näonahale ja masseeri õrnade liigutustega ning seejärel pese leige veega maha.

Näole ei tohiks antud maski teha sagedamini kui kaks korda kuus!

Antud retsept sobib väga tõhusalt ka terve keha peale kooriva maski tegemiseks ning aitab ka tselluliidi vastu.

Allikas: health