Reklaam sulgub sekundi pärast

GENIAALNE ILURETSEPT: AMAL CLOONEY kauni naha saladus

George Clooney abikaasa Amal (38) on eksootilise päritoluga imekaunis naine, kelle kaunis nahk ei ole jäänud märkamatuks ka ilugurudele. Liibanonis sündinud Amal võib küll kulutada üüratuid summasid erinevatele eiluprotseduuridele, ent tal on olemas ka väga tõhus kodune iluretsept, mida peetaksegi naise võrratu jume saladuseks.

George Clooney abikaasa Amal (38) on eksootilise päritoluga imekaunis naine, kelle kaunis nahk ei ole jäänud märkamatuks ka ilugurudele. Liibanonis sündinud Amal võib küll kulutada üüratuid summasid erinevatele iluprotseduuridele, ent tal on olemas ka väga tõhus kodune iluretsept, mida peetaksegi naise võrratu jume saladuseks.

Tegu on vaid kahest komponendist koosneva näomaskiga, mis eemaldab surnud naharakud, puhastab nahka sügavuti ning annab sellele sära. Lisaks aitab see naha pH-taset normi piires hoida ning seega aitab see leevendada ka erinevaid nahaprobleeme nagu näiteks akne.

Amal Clooney kitsepiima-õuna näomask:

Võta üks väiksem roheline õun (soovitavalt maheõun) ja paar supilusikatäit kitse toorpiima. Kui õun on mahedat päritolu ja seda pole kemikaalidega töödeldud, siis ei pea õuna koorima. Eemalda südamik ja haki õun väiksemateks tükkideks ning aseta blenderisse koos kitse toorpiimaga, mis peaks olema toatemperatuuril. Blenderda, kuni saad ühtlase segu. Kanna segu eelnevalt puhastatud näole ja kaelale ning hoia pool tundi. 

Pese segu leige veega ettevaatlikult maha ja kanna näole tavapärane näokreem või seerum.

Kitsepiim niisutab ja toidab nahka sügavuti ning aitab ennetada kortsude teket. Rohkelt C-vitamiini sisaldav õun aitab nahka surnud rakkudest puhastada ning toksiine välja viia, mille tulemusena ongi nahk klaar ja särav. 

Allikas: geniusbeauty.com