Reklaam sulgub sekundi pärast

GENIAALNE NIPP: kuidas langetatakse Helen Adamsoni peres tähtsaid otsuseid?

Eelmise nädala reedel rõõmustas meid TV3 meelelahutussaates "Tunnen sind läbi ja lõhki" armas paar: lauljatar Helen Adamson ja tema kallim Taavi Tõnisson. Teiste seas paljastas paar humoorika viisi, kuidas nende peres tähtsaid otsuseid langetatakse. 

Meelelahutussaate kolmandas voorus peab üks paarist ümisema tuntud laulude viise ning teine peab suutma ära arvata, mis looga võiks tegu olla. Helen ja Taavi ei suuda aga kuidagi otsusele jõuda, kes neist ümiseb ja kes arvab. 

Taavi pakub, et tema võib ümisema minna, kuid Helen leiab, et tema teab rohkem laule ning oskab ka paremini ümiseda. Seepeale soovitab saatejuht Karl-Erik Taukar, et kõnealuses voorus tuleb appi võtta kõik vähegi võimalikud abinõud. Paar ei suuda soovitusest hoolimata kokkuleppele jõuda ning paljastavad seepeale humoorika viisi, kuidas nende peres probleemid lahendatakse. 

Nimelt võtavad nad appi kivi-paber-käärid mängu, mille võidab Taavi ning tema on peres ühtlasi siis see, kes laule ette ümisema hakkab. Taukar heidab paari otsustusviisi üle nalja ning küsib, et kas sedasi võtavad nad vastu ka kõiki suuri otsuseid. Iseenesest on ju tegu suurepärase lahendusega - selliselt ei pea kumbki neist vastutama.