Reklaam sulgub sekundi pärast

GEORGE CLOONEY MURETSEB lapseootel Meghan Markle`i pärast

Maailmakuulus näitleja George Clooney avaldas teisipäeval Californias toimunud konverentsil, et tunneb muret Meghan Markle`i pärast. Nimelt ahistab ja jälitab mehe sõnul meedia Meghanit samamoodi nagu printsess Dianat enne viimase traagilist surma, vahendab CBS News. 

George Clooney ja Meghan Markle on väga lähedased sõbrad. Näitleja oli koos abikaasa Amal Clooney`ga ka möödunud aastal toimunud kuninglikku pulma kutsutud. 

Teisipäeval toimunud konverentsil sõnas Clooney meediale järgmised sõnad: "Meedia ajab seitsmendat kuud rasedat Meghanit samamoodi taga nagu printsess Dianat. Ajalugu kordab ennast."

Clooney tõi välja ka selle, et Meghani privaatne kiri Thomas Markle`ile avaldati möödunud pühapäeval meedias. "Te võtate kirja tütrelt isale ja avaldate selle tervele maailmale," ei suutnud mees oma üllatust varjata. 

Diana kannatas pidevalt paparatsode ahistamise käes - nad jälitasid, sõimasid ja sülitasid teme peale ning seda kõike selleks, et printsess endast välja ajada ning hea pilt saada. Diana suri 1997.aastal kõmufotograafide tõttu, kelle eest ta põgeneda üritas.