Reklaam sulgub sekundi pärast

GERLI ROSENFELD-AAVIK ostis skandaalselt Mart Tomsonilt Lucca restorani ära

Möödunud nädalal rääkis "Kuuuurija" saade skandaalsest restoraniärimehest Mart Tomsonist, kes väidetavalt pettis Artjom Voznjuki nimeliselt mehelt välja 25 000 eurot, mis oli viimase jaoks kogu varandus. Raha Artjom tagasi ei saanudki ning toona oli just Mart Tomson see, kellega kahekesi koos Lucca restoran avatud sai.

Tänasel päeval ei toimeta Lucca restoranis aga enam kumbki meestest. Nimelt müüs skandaalne ärimees Mart Tomson restorani noorele naisele, keda paljud mäletavad ilmselt ka kui säravat seltskonnakaunitari, Gerli Rosenfeldi. Gerli on nüüdseks abielus endast 20 aastat vanema ettevõtja Tanel Aavikuga ning nüüdseks kuulub Gerlile ka restoran Lucca.

Gerli, kelle hobideks on golf, on Lucca restorani uueks omanikuks ning palub avalikkusel end skandaalse Mart Tomsoniga mitte seostada, vahendab "Kuuuurija". "Mart Tomson tõepoolest müüs mulle selle restorani. Juriidiliselt öeldes ostsin ära hoonestusõiguse ja omandasin restorani põhivara. Lepingu tegi valmis minu enda jurist,” ütleb Gerli. 

"Enne restorani ostmist ma ei tundnud Mart Tomsonit. Minul ei ole temaga isiklikult ühtegi kokkupuudet," kommenteerib Gerli ja lisab veel, "hoolimata sellest, mis siin aastal 2009 toimus, mina olin siis 16aastane, ei ole see kuidagi minu jaoks määrav asjaolu olnud." Samuti ei olnud Gerli teadlik Mart Tomsoni varasematest tegemistest ehk siis sellest, et väidetavalt on tegemist teiselt inimeselt ebaseaduslikult raha välja petnud mehega.

Eelmise nädala "Kuuuurijas" rääkis Artjom Voznjuk, et sattus ärimehe Mart Tomsoni inetu pettuse ohvriks. Voznjuk panustas kõik oma säästud ning isegi vanematelt laenatud raha - kokku ligikaudu 25 000 eurot, et koos Tomsoniga restoran avada, kuid viimane jättis Artjomi pika ninaga.