Reklaam sulgub sekundi pärast

GERTU PABBO müüb Buduaari turul maha oma õnnekleidi

Saku Suurhallis on toimumas taas Eesti suurim ostupidu Buduaari turg LIVE, mis on kõige lõbusam, ilusam ja müüjaterohkem turg Eestimaal! Uut ja vähekasutatud kaupa tuleb müüki nii naistele, lastele kui meestele, lisaks on kohal hulgaliselt staare. Kohal on ka noor lauljatar Gertu Pabbo, kes rääkis meile, mida ta sel aastal turule müüma kavatseb tuua.

Saku Suurhallis on toimumas taas Eesti suurim ostupidu Buduaari turg LIVE, mis on kõige lõbusam, ilusam ja müüjaterohkem turg Eestimaal! Uut ja vähekasutatud kaupa tuleb müüki nii naistele, lastele kui meestele, lisaks on kohal hulgaliselt staare. Kohal on ka noor lauljatar Gertu Pabbo, kes rääkis meile, mida ta sel aastal turule müüki kavatseb tuua.

20aastane kaunitar Gertu Pabbo pole Eesti muusikamaailmas avalikkuse ees olnud veel kahte aastatki, kuid juba on ta saavutanud nii mõndagi – 2015. aasta aprillis saavutas ta superstaarisaates Jüri Pootsmanni järel 2. koha ning osales selle aasta veebruaris isegi Eesti Laulul, mis on iga laulja jaoks oluline saavutus.

Gertul on peale kauni lauluhääle aga varuks ka kapitäis riideid, mis uusi omanikke ootavad. „Mul on päris palju paar korda seljas olnud asju, mis on millegipärast kappi seisma jäänud,“ räägib Gertu Eesti glamuurseima ostupeo Buduaar turg LIVE eel ning loodab, et tema erinevad kleidid, pluusid ja püksid teevad kellegi teise sama õnnelikuks, kui need on teda teinud.

Kuigi enamik Gertu müüdavatest asjadest on lihtsad ja praktilised riideesemed, mille hinnaklass jääb 10 € ringi, siis neiul on oma fännidele üks eriti magus üllatus varuks. Nimelt laob ta letti eseme, milles paljud meist on teda näinud – superstaarisaate stuudiovoorus kantud kleidi! Kes teab, ehk peitub selles erilises kleidis õnne valem, mis toob edu igaühele, kes selles ringi kõnnib?

Buduaari LIVE turul näeme!