Reklaam sulgub sekundi pärast

GHD JA SUPERMOOD on väärt kingiideed igale naisele!

Ilu ei saa olla iialgi liiga palju ning sama kehtib ka ilutoodete puhul, mis toovad naeratuse näola kahtlemata igale naisele, kes oma kinkekoti avab.  Decoris Showroom avab aga sulle ukse luksuliku juukse- ja ilumaailma, siit leiad palju väärt kingiideid. 

Ilu ei saa iial olla liiga palju ning sama kehtib ka ilutoodete kohta, mis toovad naeratuse näole kahtlemata igale naisele, kes oma kinkekoti avab. Decoris Showroom avab sulle ukse luksulikku juukse- ja ilumaailma - siit leiad palju väärt kingiideid. 

GHD Copper Luxe Advanced Split End Therapy

Head aega katkised juukseotsad!

Tutvustame ghd arendatud katkiste otste teraapiat Copper Luxe kollektsioonist, mis toidab ja niisutab katkiseid juukseotsi. Teraapiline toime aktiveeritakse kuuma styler'iga, mille tulemusena näivad juuksed siledad, läikivad ja terved kuni kümme pesu.

Toote suurus 50 ml + kingitusena kaasa ghd Copper jõuluehe!

HIND: 29 €

Supermood Tricolor Gift Set

Kolm Supermoodi enim müüdud seerumit kaunis kinkekarbis:

Egoboost One Minute Facelift Serum, 30 ml
Beauty Sleep Absolute Bliss Serum, 30 ml
Youth Glo Radiance Serum, 30 ml

SUPERMOOD on uus holistiline kosmeetika kaubamärk Soomest, mis pakub lisaks kõrgekvaliteedilistele looduskosmeetikatoodetele ka söödavaid ning terapeutilisi ilutooteid. Supermoodi uurimistöö, väljatöötamine ja tootmine leiab aset Soomes, kasutades eco-certified kõrgekvaliteedilisi koostisosi. Iga detail on loodud Supermoodi väärtuste kohaselt, milleks on keskkonnasõbralikkus, eetilisus ja puhtus.

Tegemist on limiteeriud koguses kinkekarpidega ning pakkumine kestab, kuni kaupa jätkub!

HIND: 69 €

www.decoris.ee