Reklaam sulgub sekundi pärast

Glamuurne E-Shisha nüüd ka Eestis

Eestisse on jõudnud kauaoodatud E-Shisha, mida armastavad kõik trenditeadlikud Ameerika, Briti ja mitmete teiste Euroopa riikide noored.


Eestisse on jõudnud kauaoodatud E-Shisha, mida armastavad kõik trenditeadlikud Ameerika, Briti ja mitmete teiste Euroopa riikide noored.

Vesipiibu ajalugu sai alguse Kesk-Idast, kuid alles nüüd tehti kindlaks, et tund aega vesipiibu tõmbamist on sama kahjulik kui saja suitsu tegemine.
Siiamaani arvati, et tegu on süütu trendiga, mis tervisele kahju ei tee. E-Shisha aga ei kujuta sinu tervisele mingit ohtu!

Tegu on ideaalse alternatiiviga suitsetajatele, vesipiibu tõmbajatele ja kõigile neile, kes soovivad tervislikul ja trendikal viisil lõõgastuda ja sõprade
seltsis aega veeta. E-Shisha tõmbamine tekitab täpselt samasuguse emotsiooni kui tavalise vesipiibu tõmbamine, ent see ei kahjusta tervist! E-Shisha on väike ning seda on mugav taskus või kotis kaasas kanda ja nautida just nendel hetkedel, kui sina seda ise soovid – e-Shishat võib tõmmata avalikus kohas ja siseruumides.
Sarnaselt oma eelkäijale vesipiibule on ka E-Sishale omane väike edevus piibu otsas põlema süttiva klaasist kristallikese ja kaunite idamaiste mustrite näol. „E-Shisha sobib kõigile neile, kes soovivad trenditeadlikult ja tervist kahjustamata nautida elu.“

Staaride lemmik

Tuntud eesti lauljatar Merlyn Uusküla ei ole suitsetaja, kuid E-Shisha sai tema vaieldamatuks lemmikuks kohe, kui ta seda proovinud oli. Merlyn armastab Twilight E-Shishat ning just seda, et tegu on trendika ja tervisliku tootega, mille abil on võimalik lõõgastuda ja elust rõõmu tunda. Mis aga maitse-eelistustesse puutub, siis lauljatari lemmikuteks on õuna- ja kirsimaitse. Merlyn pole sugugi ainus staar, kes E-Shisha vaimustusse on sattunud – tegu on trendiga, mis levib kiirelt üle kogu maailma ning on populaarne paljude ülemaailmselt tuntud inimeste seas. Kõik, kes soovivad olla tervislikud, nautida elu, lõõgastuda ning teha seda trendikal viisil, avastavad enda jaoks varem või hiljem E-Shisha!

Twilight E-Shisha on värvikirev – see, millist värvi sinu E-Shisha parasjagu on, sõltub sellest, millist maitset sa nautida soovid. Roheline värv esindab õuna, punane maasikat ja kirssi ning sinine mustikat.

Twilight E-Shisha maitsed on identsed tavalise vesipiibu maitsetega. Seega on sul nüüd võimalik neid maitseid tervislikul moel nautida ja kuna tegu on kompaktses suuruses tootega, on seda mugav kõikjale kaasa võtta. Ühest E-Shishast saab tõmmata 500 mahvi, see ei sisalda nikotiini, tõrva, tubakat ega ühtegi mürkainet, mis sinu tervist kahjustaks. Kui tavalised suitsud sisaldavad üle 4000 erineva mürkaine, siis E-Shisha ei sisalda neist ühtegi – tegu on ideaalse alternatiiviga suitsule ja vesipiibule. Twilight E-Shisha arendati välja Inglismaal ning nüüd müüakse seda kõikjal üle kogu maailma. Nüüd on võimalik E-Shishat osta ka Eestist.

Twilight E-Shisha esindaja kommenteerib seda unikaalset toodet järgmiselt: „Tegu on fenomenaalse tootega, mis on nii Inglismaal kui ka Ameerikas meeletul kiirusel populaarsust kogunud. Vastukaja on olnud ainult positiivne, ja seda ülivõrdes! Olen kindel, et sama juhtub ka Eestis ja teistes Balti riikides. E-Shisha on luksusliku välimusega ning suurepärase maitsega trendikas toode, mida on võimalik osta R-Kioskitest Eestis ning Narvesenist Lätis. Lähikuudel jõuab E-Shisha müüki ka Leetu.“ E- Shisha sobib kõigile neile, kes soovivad trenditeadlikult ja tervist kahjustamata nautida elu.

Põhjalikult saada Twilight E-Shisaga tutvuda ka Youtube'st SIIT, SIIT, SIIT, SIIT

Twilight e-vesipiibud on müügil R-kioskites üle Eesti.
Suvehind 7.90 € (tavahind 9.90 €)!
www.e-vesipiip.ee