Reklaam sulgub sekundi pärast

GRETE KLEIN JA ERGO KULD on kihlatud!?

Grete Kleini Instagrami kontol on enam kui 82 000 tulihingelist jälgijat, kuid mida paljud ei tea, on see, et tegelikult on olemas veel üks Instagrami konto, mis kajastab Grete ja ühtlasi ka tema produtsendist kallima Ergo Kulla tegemisi. Kullakad nimeline konto kannab nime Ergo & Grete lustivad ning see on loodud alles selle aasta 27. aprillil.

Grete Kleini Instagrami kontol on enam kui 82 000 tulihingelist jälgijat, kuid mida paljud ei tea, on see, et tegelikult on olemas veel üks Instagrami konto, mis kajastab Grete ja ühtlasi ka tema produtsendist kallima Ergo Kulla tegemisi. Kullakad nimeline konto kannab nime Ergo & Grete lustivad ning see on loodud alles selle aasta 27. aprillil.

Just sellel kontol on mitmeid pilte Gretest ja Ergost - enamik on teadagi selfie'd ning just seda kontot lähemalt vaadates torkab teravalt silma 29. aprillil lisatud foto.

Pildil teevad Grete ja Ergo restoranis nägusid ning pildi keskmes on Grete käsi. Nimelt hoiab Ergo Grete käest kinni ning Grete neljandas sõrmes särab sõrmus, mis tundub kihlasõrmus olevat. Kui see aga siiski jätab teema küsitavaks, siis pildi juurde lisatud kommentaar on üsnagi konkreetne: "You may kiss the bride." Ehk siis sa võid pruuti suudelda. Lisaks on kommentaari taga pruudinägu kujutav emoticon.

Kas tõesti on Grete ja Ergo kihlatud?

Pilti näed ka Kullakate Instagrami kontolt siin