Reklaam sulgub sekundi pärast

GRETE KLEIN PALJASTAS oma tunded Tanel Padari vastu

Grete Kleini näol on tegu ääretult head huumorisoont omava naisega, kes sobib "Padjaklubi" tegelaskuju Laura rolli lausa geniaalselt. Oma uues videos, mis alles nüüd avalikkuse ette jõudis, sõidab Laura koos sõbranna Brigitte Susanne Hundiga mööda linna ringi ning loomulikult käib terve aja halenaljakas vestlus, mida oleks lausa patt vaatamata jätta.

Grete Kleini näol on tegu ääretult head huumorisoont omava naisega, kes sobib "Padjaklubi" tegelaskuju Laura rolli lausa geniaalselt. Oma uues videos, mis alles nüüd avalikkuse ette jõudis, sõidab Laura koos sõbranna Annikaga mööda linna ringi ning loomulikult käib terve aja halenaljakas vestlus, mida oleks lausa patt vaatamata jätta.

Grete Klein ja Brigitte, kes kehastab "Doktor Silva" sarjast tuntud Annikat, otsustasid keset päeva pisut aega surnuks lüüa ning autoga väikese tiiru teha. Niisama vaikuses istumist aga autos ei ole ning ilmselt suudaksid need kaks neiut oma lobapidamatusega iga mehe hulluks ajada. Lisaks sellele, et kaunitarid võtsid ette teekonna kiirtoidurestorani, tuli teemaks ka Annika terviseprobleem ning peale seda võttis Laura üles Tanel Padari teema.

Selgub, et Laural on Taneli vastu üsnagi tugevad tunded...

Vaata lõbusat videoklippi allpool!