Reklaam sulgub sekundi pärast

GRETE KLEINI elukaaslasel saabub peagi tähtis päev

Eelmise aasta oktoobris andis Grete Klein läbi sotsiaalmeedia avalikkusele teada, et saab peagi esmakordselt emaks - beebi peaks ilmavalgust nägema saabuval kevadel. Jõulupühade ajal saabus järgmine rõõmustav uudis - Grete ja Ergo on kihlatud. Kuid rõõmustavaid uudiseid on sellel imelisel perekonnal veelgi; ehk küll mitte niivõrd suure mastaabiga, ent siiski...

Nimelt teatas Grete elukaaslane ja tulevane abikaasa Ergo läbi sotsiaalmeediasse tehtud postituse, et ta on juba pikemat aega olnud alkoholivaba. Täpsemalt täitub Ergol 2019. aasta veebruaris üks aasta ilma alkoholita.

Ei ole saladus, et alkohol võib nii suhete kui tervise valdkonnas vägagi suuri probleeme põhjustada ning teisalt pole sugugi lihtne võtta vastu otsus meelemürgist sootuks loobuda ja lubadusest kinni pidada.

Ergo täpne kommentaar Instagramis oli järgnev: "Loobusin alkoholist, coca-colast ja Facebookist, tegin kaks korda vallalised eesti mehed õnnetuks (täpsem info kollases meedias), tegin Padjaklubi parima hooaja (loe: vähendasin umbes poole võrra vaatajaskonda) ja olen liikluses nõks kergema jalaga."

Postitust näed ka Ergo Instagramis siin.