Reklaam sulgub sekundi pärast

GRETE KLEINI teade paljastab tõe tema suhte kohta Ergo Kullaga

Kui enamasti postitab Grete Klein oma Instagrami kontole seksikaid selfie pilte ning kauneid puhkusel jäädvustatud hetki, siis sel korral riputas kaunitar sotsiaalmeediasse midagi sootuks teistsugust. Võiks öelda, et tegu on kirjaga või siis teatega ja see on otseselt seotud tema produtsendist kallima Ergo Kullaga.

Kui enamasti postitab Grete Klein oma Instagrami kontole seksikaid selfie'sid ning kauneid puhkusel jäädvustatud hetki, siis sel korral riputas kaunitar sotsiaalmeediasse midagi sootuks teistsugust. Võiks öelda, et tegu on kirja või siis teatega ja see on otseselt seotud tema produtsendist kallima Ergo Kullaga.

Nimelt postitas Grete oma Instagrami kontole pildi, millel on inglisekeelne tekst ja eesti keeles kõlab see umbes nii: "Ja siis see juhtub... Ühel päeval sa ärkad üles ja taipad, et sa oled siin. Sa oled oma elus jõudnud sinna kohta, kus kõik tundub nii õige. Sinu südames valitseb rahu. Sinu hing on õnnelik. Sinu mõtted on üdini positiivsed. Sinu nägemus on selge. Sinu usk on tugevam kui eales varem. Ja sa oled iseendaga teinud rahu. Sa oled teinud rahu kõige sellega, mis sa elus läbi oled teinud. Sinus valitseb rahu tuleviku ja kõige ees ootava suhtes."

Postituse alla lisas Grete kommentaaridesse südame tähise ning Ergo vastas samaga.

Postitust näed ka Grete Instagrami kontolt siin

Inglise keeles on Grete postitus alljärgnev: