Reklaam sulgub sekundi pärast

Gurmeeõhtud Buduaariga

Milleks vaadata televiisorist maitseelamusteta kokasaadet, kui saad lahedas seltskonnas ise delikatesse valmistada? Buduaar hakkab korraldama gurmeeõhtuid, mida juhendavad Eesti parimate restoranide peakokad.

[email protected]

Milleks vaadata televiisorist maitseelamusteta kokasaadet, kui saad lahedas seltskonnas ise delikatesse valmistada? Buduaar hakkab korraldama gurmeeõhtuid, mida juhendavad Eesti parimate restoranide peakokad. Kogenud kokkade seltsis saavad gurmeeõhtul osalejad valmistada hõrkusid roogasid, millega hiljem kodus või sõpraderingis ka teisi üllatada.

Gurmeeõhtud hakkavad toimuma Rocca al Mare kooli kokandusklassis üks kord kuus ja iga kord on osavõtutasu erinev, kuna see sõltub toiduainetest, mida valmistamiseks kasutame.

Gurmeeõhtud on hubased kokaõhtud, kuhu on oodatud kuni 15 inimest. Saame omavahel veiniklaasi taga juttu ajada, uusi huvitavaid toite valmistada ja tippkokkadelt nõu küsida.

Esimesel gurmeeõhtul osalemine maksab 420 krooni, see on poole vähem, kui restoranis sama toidu nautimisele kuluks. Selline õhtusöök on hea kink sõbrannale sünnipäevaks või endale uute sõprade leidmiseks ja huvitava maitseelamuse saamiseks. Gurmeeõhtule on oodatud ka mehed, kellel on huvi kokkamise vastu.

Igast üritusest kirjutab Buduaar.ee ülevaate ning avaldab ka järgiproovitud retseptid. Gurmeeõhtul osalejad saavad täiendada seda oma kommentaaridega.

Esimene gurmeeõhtu leiab aset pühapäeval 11.juunil kell 17.00 Tallinnas Rocca al Mare kooli kokandusklassis, köögikunsti õpetab õunarestorani Meister Michel peakokk Oliver Seen.

Menüü:

Eelroog

Lõhe cheviche terava tomati salsa muude üllatustega

Vahekäik

Jääõun - õuna granita

Pearoog

Grillitud sealiha, späzle, calvadosi kastme ja sooja seenesalatiga

Dessert

õuna - ingveri crema catalana

Eelregistreerimine 7.juunini E-mailil [email protected] . Kuna kohtade arv on piiratud, siis õhtusöögi tasu tuleb maksta ettemaksuna hiljemalt 7 juuniks. Kaasa pole omal tarvis midagi võtta, tule lihtsalt kohale ja naudi ilusat õhtusööki ühise laua taga või päikeselisel muruterrassil. Lisainfo telefonil 6030068 või e-mailil [email protected]