Reklaam sulgub sekundi pärast

HÄÄLETA! DR SIMEONSI DIEET valib Aasta Kaalulangetajat 2018

Buduaari lugejate jaoks tuttav Dr Simeonsi dieet valib traditsioonilist Aasta Kaalulangetajat. Võitja selgitatakse välja aasta jooksul eduloo avaldanud kaasmaalaste hulgast dieedisõprade häälte alusel - kes Facebooki kampaaniaalbumis enim meeldimisi oma pildile saab, pälvibki uhke tiitli. Vaata selle aasta osalejaid ja anna oma hääl SIIN. Kõigi hääletajate vahel loositakse välja Dr Simeonsi dieedipakett koos raamatuga väärtuses 90eur!

 

Dr Simeonsi dieet on Aasta Kaalulangetajat valinud alates 2016.aastast ning varem on parimaks tunnustatud õpetaja Marianne Samm, kes kaotas 3 dieediringiga 28kg ning Sigrid Karon, kes kaotas 25kg 2 dieediringiga.

Eelmiste aastate võitjad ütlevad Dr Simeonsi dieedi kohta järgmist:

“Julgen dieeti sajaprotsendiliselt soovitada ja alustajatele ütlen, et dieedi pidamine algab enda peast. Kui oled oma mõtetes selleks valmis, siis ülejäänu on juba vormistamise küsimus.”  - Sigrid

“Muutusin Dr Simeonsi dieediga reipamaks ja jaksu tuli juurde. Kogu enesetunne paranes ja samamoodi ka unekvaliteet. See dieet on juba sellepärast hea, et on olemas isiklik konsultant, kes aitab sind kõiges.” - Marianne

Dr Simeonsi dieedi peakonsultant Aire Kängsepa sõnul on oluline tublisid dieedipidajaid tunnustada. “Kaal ja kaalulangetus on väga isiklik teema, seega tahame omalt poolt tänada ja esile tõsta kõiki, kes julgevad oma kogemust jagada ning motiveerida ka teisi uue peegelpildi suunas esimesi samme astuma.” 

Ülekaal on Eestis suureks probleemiks. Tervise Arengu Instituudi andmetel on ligikaudu 52% eestlastest vanuses 16-64a ülekaalulised või rasvunud. Dr Simeonsi dieet aitab inimesel tervislikult kaotada 8-15kg 40 päevaga, täpsem võimalik tulemus sõltub dieedipidaja varurasva kogusest.

Soovid osaleda Dr Simeonsi dieedipaketi ja raamatu loosis?

Aita valida Aasta Kaalulangetaja 2018 ning alusta jaanuarist oma teekonnaga uue peegelpildi suunas!

Anna hääl oma lemmikule kaalulangetajale SIIN vajutades tema pildile meeldib ning osaledki loosis! Dieedipaketi võitja ning Aasta Kaalulangetaja kuulutatakse välja 21.detsembril Dr Simeonsi dieedi Facebooki lehel.