Reklaam sulgub sekundi pärast

HÄGUSEST PEEGLI-SELFIE’ST SÜNDIS ÄRI – noort ema jälgib 7 miljonit inimest! Fotod

23-aastane Austraaliast pärit kaunitar Tammy Hebrow on nelja aasta jooksul kogunud endale üle seitsme miljoni jälgija ning nüüdseks on Tammy üks Austraalia jälgitumaid naisi. Tal on kaks last: 2-aastane Wolf ja 1-aastane Saskia. Lisaks on kaunitaril rahvusvaheline riideäri. Samuti annab ta personaaltrenne.

Ilu- ja elustiiliajakiri Husskie uuris Tammylt, kuidas sai ta populaarseks Instagrami sensatsiooniks. Selgus, et kõik sai alguse hägusest peegli-selfie'st aastal 2013. "Ma ei oleks kunagi arvanud, et saan endale nii palju jälgijaid. Fännid annavad mulle inspiratsiooni jätkamiseks ja mina jagan neile oma teadmisi ning kogemusi," vastas naine.

Kui Tammy oli esimest korda rase, oli tal palju vaba aega. "Kui ootasin Wolfiet, olin tihti õhtuti üksinda kodus. Hakkasin vaatama meigivideoid ja endast pilte tegema. Mõistsin, et see meeldib mulle ning hakkasin jagama ka enda fitnesseesmärke."

Eriti imetlevad Tammy jälgijad naise kahe raseduse järgset keha. Kaunitar jagabki oma kontol värsketele emadele trenni- ja toitumisalast nõu. "Ma ei taha, et naised annaksid pärast sünnitust alla, mõeldes, et nende keha ei muutu enam iialgi samasuguseks nagu enne rasedust," lausus Tammy. 

Naine tunnistab, et populaarsusel on ka oma varjupool. Ta on sattunud oma kontoga internetikiusamise ohvriks. "Mõnikord peab inimestele meelde tuletama, et ka mina olen vaid inimene ja ma näen nende kommentaare. Kui sa kirjutad midagi solvavat ja ma näen seda, siis ma blokeerin selle kommentaatori."

allikas: Daily Mail

[gallery ids="1865062,1865070,1865077"]