Reklaam sulgub sekundi pärast

HALB ÕNN: 3 ASJA, MIDA EI TOHI oma kodus kunagi hoida

Ütlus "minu kodu on minu kindlus" peab paika juhul, kui elamine on sisustatud oma käe järgi ning kõik kodus olevad esemed tekitavad positiivseid emotsioone ja mõjuvad rahustavalt. Kodu võiks olla koht, kuhu on alati hea tulla ja kus saab ennast tõeliselt hästi tunda ning sellest lähtuvalt tuleks oma kodust välja viia teatud asjad, mis toovad halba õnne.

Ütlus "Minu kodu on minu kindlus!" peab paika juhul, kui elamine on sisustatud oma käe järgi ning kõik kodus olevad esemed tekitavad positiivseid emotsioone ja mõjuvad rahustavalt. Kodu võiks olla koht, kuhu on alati hea tulla ja kus saab ennast tõeliselt hästi tunda ning sellest lähtuvalt tuleks oma kodust välja viia teatud asjad, mis toovad halba õnne.

Seda võib nimetada halvaks õnneks või hoopiski negatiivseks energiaks, ent selge on see, et teatud asjad rikuvad koduses olemises atmosfääri ja erinevate uskumuste kohaselt võib mõni asi lausa hädad kaela tuua.

Allpool on välja toodud kolm asja, mida ei tohiks oma kodus mitte kunagi hoida:

1. Mõranenud nõud

Erinevate uskumuste kohaselt toovad mõradega nõud kaasa halba energiat ja negatiivsust. Vabane kõikidest katkistest klaasidest, taldrikutest, kaussidest ja muust sarnasest.

2. Vanad esemed riidekapis

Miks hoida oma kodus asju, mida mitte keegi ei kanna ja mis võtavad vaid asjatult ruumi? Mida rohkem on kodus asju, mida me tegelikult ei vaja, seda rohkem on õhus nii-öelda koormavat energiat. Kodu ei ole prügikast ega hoiupank - hoia alles vaid neid asju, mida sa kõrgelt hindad ja mida sul ka vaja läheb.

3. Surnud inimeste esemed

Usutakse, et kui inimene on siitilmast lahkunud, siis tema hing võib jääda kummitama ning põhjuseid, miks hing kummitama jääb, on mitmeid. Üheks neist on see, et kohta, kus ta varem elas, on jäänud materiaalsed esemed, millega hingel on eriline side. Just sel põhjusel soovitatakse kodust välja viia surnud inimeste esemed. Riided, jalatsid ja muu sarnane tuleks kodust ära viia. 

Allikas: higherperspectives