Reklaam sulgub sekundi pärast

HÄMMASTAV RETSEPT: soolakaramelli hommikupuder

Antud soolakaramelli hommikupuder on imelihtsalt valmiv, tervislik ning lisaks igati sobilik ka vegan toitujatele. Kui klassikaline soolakaramelli retsept koosneb suhkrust, võist ja koorest, mille tulemusena valmib küll äärmiselt maitsev, kuid tohutult energirikas suhkrupomm, siis siinse soolakaramelli puhul pole tarvis muud kui vaid kahte tervislikku komponenti.

Antud soolakaramelli hommikupuder on imelihtsalt valmiv, tervislik ning lisaks igati sobilik ka vegan toitujatele. Kui klassikaline soolakaramelli retsept koosneb suhkrust, võist ja koorest, mille tulemusena valmib küll äärmiselt maitsev, kuid tohutult energirikas suhkrupomm, siis siinse soolakaramelli puhul pole tarvis muud kui vaid kaht tervislikku komponenti.

Toidublogija Tuuli soolakaramell valmib üksnes kahest koostisosast - datlitest ja meresoolast. Olles oma maitselt väga magusad, sobivad datlid imehästi erinevatesse magustoitudesse ning kohe kindlasti ka pudru peale!

Soolakaramelli hommikupuder:

VAJA LÄHEB (kogus kahele):

datlisiirupit
meresoola või Himaalaja roosat soola
100-120 g kaerahelbeid
vett
veidi soola

VALMISTAMINE:

Aja vesi keema ning lisa kaerahelbed. Keeda puder valmimiseni. Seejärel sega sisse pisut datlisiirupit ja meresool ning hauta putru madalal kuumusel veel veidi kuni kreemise tekstuuri saavutamiseni. 

Retsepti näed ka Tuuli blogis siin