Reklaam sulgub sekundi pärast

HEATEGEVUSLIK MEESTEOKSJON: tulu meeste teenustelt Tilsi lastekodule

Buduaar korraldab 6.-11. veebruarini juba viiendat korda traditsiooniks saanud sõbrapäeva meesteoksjoni, mille eesmärk on tuua naiste igapäevaellu mõnusat vaheldust põnevate kohtumiste näol ja koguda raha heategevuseks neile, kes seda kõiga rohkem vajavad. Selle aasta oksjoni märksõnaks on - õpi ja koge midagi uut!

6.-11. veebruarini 2017 on kauplemiskeskkonnas B-Turg müügis kohtumine põnevate erialade esindajatega, kellega koos omandada uus oskus, saada enda kohta midagi uut ja kasulikku teada või lihtsalt kogemust nautida. Kogu oksjonitelt saadav tulu läheb SA Tilsi Perekodule Põlvamaal, Laheda vallas, millega aitame sõbrapäeval neid, kes sõbrakätt tõeliselt vajaksid.

Buduaari poolt välja valitud mehed on kõik tõeliselt mitmekülgsed ja põnevad isiksused ning oma ala tunnustatud eksperdid, kes annetavad kogu oksjonitulu Tilsi perekodule. Tee head ja osta endale oksjonilt väärt mehe väärt teenus!

Kelle oskused lähevad sõbrapäeva oksjonil müüki?

3kuuline üldkehalise treeningu pakett Martin Plaseriga
Kui panustad Buduaari Sõbrapäeva Meesteoksjonil Martin Plaserile, võidad 3kuulise üldkehalise funktsionaalse paketi.

Oksjonivõitja saab 3kuulise üldkehalise funktsionaalse paketi, mis sisaldab üht personaalset treeningut nädalas. Pakett sobib nii naisele, mehele kui ka lapsele. Õrnema soo esindajal on võimalik omandada ka lihtsamaid enesekaitseoskusi.

Martin Plaser on tuntud ja kogenud maadlustreener, kelle klubis Korrus 3 käivad treenimas nii naised, mehed kui lapsed. Tegeletakse peamiselt maadlemise, püstivõitluse ja üldfüüsilise treeninguga.

Panusta Martinile SIIN

Tantsutrenn Mairold Millerti juhendamisel
Kui panustad Buduaari Sõbrapäeva Meesteoksjonil Mairold Millertile, siis võidad eratantsutrenni.

Oksjonivõitjal on võimalik trenni tulla kas üksinda või koos oma kaaslasega ja kartma ei pea, sest isegi täiesti algaja tantsija läheb saalist ära enesekindlamalt ning uute oskustega.

Mairold enda kohta: „Olen tantsumaailmas olnud 20 aastat ja see on olnud üks olulisemaid asju minu elus. Kuigi ma sellega enam sportlikul tasemel ei tegele, meeldib mulle endiselt inimesi tantsima õpetada.

Panusta Mairoldile SIIN 

Personaalne shopping Ženja Fokiniga
Kui panustad Buduaari Sõbrapäeva Meesteoksjonil Jevgeni Fokinile, siis võidad 1,5 h personaalse shoppingu.

Ženja sobitab sulle uusi stiile ning õpetab ja näitab konkreetselt poes, mis värvigammad ja toonid sinule sobivad. Shoppamine, see ei ole stress, see on lõbu!
* Olenevalt kehatüübist sobivad lõiked
* Käiakse läbi kingakauplused, pesupoe, ehte- ja rõivakauplused
* Nõustamine soengu ja juuste värvi osas
* Vajadusel nõustamine nägemisprillide valikul 

Foto: Sander Antoniak

Panusta Ženjale SIIN

Püstolikoolitus Roman Zadoroznjukiga aka Biitsepsiga
Kui panustad Buduaari Sõbrapäeva Meesteoksjonil Roman Zadoroznjukile, siis võidad Taktikalise Laskmise Keskuse kahetunnise püstolikoolituse, kus õpitakse relvaohutust, laadimist ja tühjakslaadimist, õiget laskmisasendit ja korrektset märklaua tabamist.

Roman, kelle hüüdnimeks on Biitseps, on karsklane ja kulturist, lisaks relvadele meeldivad talle veel mootorrattad. Roman on ka hea laskesportlane ja koolitaja.

Panusta Romanile SIIN

Tennisetrenn tipptreener Silver Karjusega
Kui panustad Buduaari Sõbrapäeva Meesteoksjonil Silvel Karjusele, siis võidad 1,5 h tennisetrenni. Pakett sisaldab väljaku renti.

Tennisetreener Silver Karjuse nimi ei ole tundmatu ühelegi tennisesõbrale. Silver on mees, kes viis spordimaailma tippu Kaia Kanepi ning kelle praegune hoolealune Maria Lota Kaul on valitsev Eesti meister. Oksjonivõitja pakett sisaldab 1,5 h tennisetrenni Silveriga, kes õpetab nii algajale kui edasijõudnule trenni käigus tehnikat, taktikat ja liikumist. Boonusena on oksjonivõitjal võimalus saada sparringupartneriks Maria Lota isiklikult!

Panusta Silverile SIIN

Tantramassaaži sessioon Urmas Silmanilt
Kui panustad Buduaari Sõbrapäeva Meesteoksjonil Urmas Silmanile, siis võidad tantramassaaži sessiooni, mis sisaldab 1 h konsultatsiooni ja 2 h massaaži.

Urmas on olnud tantristlikul teel pea kuus aastat, mida ta nimetab enda teadlikus elus isiksuse arengu kõige põnevamaks ja arendavamaks ajajärguks. Urmas töötab igapäevaselt tantraterapeudina ja on suutnud edukalt aidata lahendada seksuaalsusega seotud probleeme mitmesajal naisel.
Rohkem infot Urmas Silmani ja tantramassaaži kohta: www.tantra.ee

Panusta Urmasele SIIN

Toitumiskava ja eratreening Argo Aderiga
Kui panustad Buduaari Sõbrapäeva Meesteoksjonil Argo Aderile, võidad paketi, kuhu kuulub kehamassi mõõtmine, toitumiskava ja eratreening.

Võitja saab personaaltreener Argo Aderi käe all treenida ühe korra, samuti koostab Argo personaalse toitumiskava ning määrab ära kehakoostise.

Argo Ader on tunnustatud treener, kes on tegelenud kulturismiga ligi 20 aastat ja saavutanud märkimisväärseid kohti võistlustel. Personaaltreenerina selgitab ta välja just sulle sobivad harjutused, koormuse ja toitumisviisi. Juhendab, kuidas teha harjutusi õigesti ning hoiab sinu motivatsiooni kõrgel.
BOONUS! Auhinnale lisandub Sparta 10xkaart ja Fitbi kott.

Panusta Argole SIIN

Fotosessioon Martin Dremljuga stuudios

Kui panustad Buduaari Sõbrapäeva Meesteoksjonil Martin Dremljugale, siis võidad 2 h portreesessiooni.

Martin on kogenud fotograaf, kelle kaamera ees tunneb iga naine end kaunitarina. Martin enda kohta: „Fotograafiast kui kunstilisest eneseväljendusest on tänaseks saanud meeldiv töö ja huvipakkuv hobi. Võin julgelt öelda, et olen leidnud olulise tükikese iseendast, mille puudumisest enne kaamera kättevõtmist teadlik polnud.“ www.martindremljuga.com

Panusta Martinile SIIN

Oksjoni reeglid
Oksjonil saab pakkumisi teha, kui oled Buduaari kasutajana sisse loginud. Oksjon on anonüümne ning võidu lunastamise aeg lepitakse isiklikult kokku osapoolte vahel.
Oksjoni võitja saab võidetud teenuse kättesaamiseks leppida kokku kohtumise kahe kuu jooksul alates oksjoni lõppemisest. Täpsema aja lepivad osapooled omavahel kokku. Oksjonivõidu võib soovi korral ka edasi kinkida.
Oksjon kestab 11. veebruarini ca kl 14.15 ning pärast seda selgub iga oksjoni võitja. Isegi kui otsustad mingil põhjusel, et ei soovi võitu välja võtta, siis tuleb oksjoni võitjal tasuda kogu võidusumma Tilsi Perekodu pangakontole.

Head osalemist! Oksjon lõppeb 11. veebruaril ca kl 14.15. Oksjonite juurde!