Reklaam sulgub sekundi pärast

HEATEGEVUSLIKUL PULMAKLEIDIOKSJONIL on müügil imekaunis pruutkleit. Fotod

9. märtsi õhtul peeti Eesti lennuakadeemias maha Kadi ja Kristjan Nuuma pulm, mida juhtis  pulmaisa Veikko Täär. Külalised kinkisid pruudile ja peigmehele lilli, tehti ühispilt ning istuti rikkalikku pidulauda.

Tegelikult polnud see pulmapidu päris, sest Kadi ja Kristjan Nuuma on juba kolm aastat abielus. Tegu oli libapulmaga, kus noorpaarid, kes soovivad ise lähiajal abielluda, ideid said koguda. Spetsiaalselt pulma peaproovi "I do" tarvis õmmeldud pruutkleit läheb ürituse järgselt heategevuslikule enampakkumisele, et üks õnnelik tulevane pärispruut saaks selles oma "jah" sõna öelda.

Oksjonilt saadud tulu annetatakse "Minu unistuste päevale," et ühe pruudi unistus saaks täita ühe raskel teekonnal oleva lapse unistuse.

Kadile lõi kleidi Lizkiz Couture disainer Mariliis Pinn, kes on oma kasvavasse tülli-impeeriumisse haaranud ka Mi Butterfy brändi, mille eesmärk on just luua unikaalseid ja naiselikke pulmakleite, tüllseelikuid ja pitspluuse. „Iga neiu on väärt oma unistuste kleiti,“ usub Mariliis.

Kleit on suurusele 38, sobib kõige paremini pikkusele 165170 (olenevalt kontsa kõrgusest) ning katsuda ja proovida saab kleiti Mi Butterfly stuudios Tööstuse 48. Lepi aeg kokku, helistades 534 22654.

Loomulikult kohandatakse kleit kandjale nii mõnusalt ihu kallistavaks, et peigmees ei saa aru, miks kleiti kuidagi isegi õhtul hilja seljast ära ei taheta võtta!

Oksjon toimub 24. märtsil ja oma pakkumise saab teha kell 12– 22 selleks loodud ürituse all