Reklaam sulgub sekundi pärast

HEIDI RUUL: hõivatud mehega voodis ehk meeste laenutamise tingimustest

Millal teie viimati mõnda kostüümilaenutust külastasite? Minul tuli seda olude sunnil alles mõni aeg tagasi teha ja sealseid laenutamise tingimusi lugedes hakkasid mu peas vägisi jooksma paralleelid - kostüümi laenutamine on hõivatud mehega sehkendamisele üllatavalt sarnane protseduur. Mõne erinevusega siiski, kuid nendeni jõuame pisut hiljem. 

Millal teie viimati mõnda kostüümilaenutust külastasite? Minul tuli seda olude sunnil alles mõni aeg tagasi teha ja sealseid laenutamise tingimusi lugedes hakkasid mu peas vägisi jooksma paralleelid - kostüümi laenutamine on hõivatud mehega sehkendamisele üllatavalt sarnane protseduur. Mõne erinevusega siiski, kuid nendeni jõuame pisut hiljem. 

Mõnikord tuleb siin elus ihaldusväärsete asjade ja meelierutavate hetkede nimel oma ego sügavale maa sisse tampida. Kui eelnevalt välja valitud kostüüm on sulle olulisteks kuupäevadeks juba eelnevalt kellegi teise poolt broneeritud, siis tuleb mõne teise valiku kasuks otsustada. Ma kujutan ette, et armukese elu võib sellega üsna sarnane olla - kui mees sinu sünnipäeval Hispaania päikese all end oma naisukesega võidu pruuniks praeb, siis ei jää sul lihtsalt muud üle, kui see päev kellegi teisega veeta või siis end pidulikult tähtsuse järjekorda üles rivistada ja oodata, millal härra tagasi jõuab ja sinu jaoks ka lõpuks hetke (või kaks) leiab.

Viimasel juhul on juba tegemist laenutamisega. Siinkohal tuleb armukesel kindlasti meeles pidada kõige olulisemat reeglit, mis antud tegevusega kaasneb - tagasta laenutatud ese samas olukorras, kui selle said! See tähendab, et kõik emotsioonide ajel tehtud rumalused tuleb juba eos unustada. Ei hammusta! Ei küünista! Ja oma juuksekarvad korjad ka enne tagastamist pidulikult kokku! Ning see sinu kallis parfüüm tuleks ka taas kord riiulile tolmu koguma jätta… 

Mehe tagastamisega on nüüd selline rumal lugu, et selle ajastamisel EI TOHI mitte mingi hinna eest isegi sekundiga puusse panna! Kui kostüümi puhul võib veel helistada ja vabandada, et ei jõua kohe kuidagi ning tagastad laenutatu järgmisel päeval, siis meeste laenutamisel nii ei saa - siin on iga minut oluline. Mida varem sa ta õigele omanikule tagasi organiseerid, seda parem! Hilinemisega kaasnevad trahvilöögid panevad su pidulikult tagasi oma järge ootama - tagasi selle neetud tähtsuse järjekorra kõige kaugemasse otsa. 

Hea uudis on see, et kui kostüümi laenutamise eest peab oma rahakotti kergendama, siis mehe laenutamise puhul see nii pole - arvet sulle selle eest ei esitata, vähemalt mitte esialgu. Küll aga tuleks arvestada inkassofirma kombel seljas püherdava karmaga, mis ühel või teisel moel su varem või hiljem ka kõige kaugema kivi alt üles leiab. 

Teiseks erinevuseks on kostüümilaenutuse slogan: “Sina unista, meie teeme sinu fantaasiad teoks!”. No ma tahaks näha, et mõni naine koduuksel võõrale naisele oma meest üle andes midagi nii kaunist kõrva sosistaks. Mis siis järgmiseks juhtuma peaks? Äkki annab garantii ka kaasa? Et kui härra ülesandega vääriliselt hakkama ei saa, siis ehk tuleb proua isiklikult appi?

Kolmas erinevus on see, et kui tavaolukorras klient investeerib teenuse saamiseks oma raha, siis armukeseks olles investeeritakse hoopiski emotsioone. Ohtlik mäng, kas pole? Risk on ju tunduvalt suurem?

Aga julge hundi rind pidi ju rasvane olema. 

Või haavleid täis… 

Või pagan teab, milline täpselt…

Varsti saame ilmselt teada.

H.