Reklaam sulgub sekundi pärast

HEIDI RUUL: Modernse haaremipidaja seitse käsku

Poolteist aastat teineteise jagamist tähendab minu jaoks midagi. Ma pole kindel, kas peaksin täna end naiivseks pidama, aga kui mees võtab ühises vestluses üles teema „monogaamia”, siis minu jaoks on antud juhul tegemist tõsise suhtega. Veelgi enam – täieliku pühendumusega. Kui aga peale pühalike lubaduste andmist selgub, et sellel härral on veel tagasihoidlikult öeldes MÕNED naised ja see on tema vaatevinklist täiesti okei, siis tahaks esimese asjana talle küüned silma haakida ja küsida, et miks siis ometi seda tsirkust üldse vaja oli?! 

Poolteist aastat teineteise jagamist tähendab minu jaoks midagi. Ma pole kindel, kas peaksin täna end naiivseks pidama, aga kui mees võtab ühises vestluses üles teema „monogaamia”, siis minu jaoks on antud juhul tegemist tõsise suhtega. Veelgi enam – täieliku pühendumusega. Kui aga peale pühalike lubaduste andmist selgub, et sellel härral on veel tagasihoidlikult öeldes MÕNED naised ja see on tema vaatevinklist täiesti okei, siis tahaks esimese asjana talle küüned silma haakida ja küsida, et miks siis ometi seda tsirkust üldse vaja oli?!

Küsimata sain viimasele aga vastuse: „Sa oled minu jaoks nii tähtis!!!”. Boonusena lisandus ka iga naise kõrvad punaseks ajav palve: „Kas sa oleksid selle teadmisega nõus meie suhet samamoodi jätkama?”. Naised, lubage tutvustada – meil on tegemist modernse haaremipidajaga!

Peale mõningast seedimist mõistsin, et tegelikult ei oleks see mind üllatada tohtinud – vihjed üsna mitme naise pidamisele olid ju kogu see aeg otse minu nina all olnud. Osaliselt oma süüd tunnistades lükkaksin meeleldi pooled uudisest tingitud valusad hetked siiski ka Härra kraesse – lõppude lõpuks on ju tema siiski see, kes on juba aastaid isiklikku haaremit pidanud ja seda oma arust nii ausa mehe kombel kui üldse võimalik – ilma ühegi valeta!

Mõtlesin pikalt, kuidas selline asi üldse tänapäeval võimalik on? Me ei ela ju enam keskajal! Inimesed eksponeerivad ning lahkavad oma suhteid absoluutselt igal pool – alustades spordiklubidest lõpetades sotsiaalmeediaga. Käisime ka meie rahuliku südamega noori armunuid teeseldes ja teineteise külge kleepudes mööda erinevaid linnu ringi ning seetõttu ei tekkinud mul hetkekski kahtlust, et tal võiks minu ees mõni pikakoivaline seelikut kandev saladus olla. Paar üksikut korda, kui meist sotsiaalmeediasse märgi jätsin, oli ta minu teguviisist suisa meelitatud! Kas nii käitub mees, kes kardab mitte ainult ühele, vaid PALJUDELE naistele vahele jääda? Arvasin, et mitte.

Seetõttu otsustasingi kirja panna kõik märgid, mis viitavad sellele, et mehe näol võib tegemist olla modernse haaremipidajaga. Järgnev esmapilgul süütute käitumismallide kombinatsioon kulmineerub lõpuks ühe korraliku plahvatusega, mis sind enda ümbert kilde kokku korjama jätab.

Milline on siis üks moderne si…, vabandust, haaremipidaja?

1. Ta on paras tuulepea.

Ta ei tea peaaegu kunagi, kus ja millal ta olema peab. Ta unustab su olemasolu mõnikord päris ära. Kui teed ettepaneku midagi koos ette võtta, siis ei anna ta sulle kindlat vastust, vaid jätab su pidulikult ootele. Küll kuningas teada annab, kui ta oma otsuse langetanud on! Kannatlikkus on voorus, eks ole?

2. Ta annab kergekäeliselt lubadusi.

Lepite kokku, et sõidate nädalavahetuseks linnast ära, aga reedel selgub, et oih – mina küll ei mäleta, et me midagi kokku oleksime leppinud! No õnneks annab ta eranditult alati pühaliku lubaduse sulle kõik esimesel võimalusel heastada! Kas ta selleni ka jõuab, see on juba iseasi.

3. Tal on valikuline mälu.

Kui ainult üks naine ja monogaamne suhe parasjagu enam pilti ei sobi, siis pole sellega seotud vestlusi kunagi olemas olnudki – segane naine kujutab ilmselgelt endale asju ette!

4. Ta ütleb sulle kõike, mida kuulda igatsed.

Sa oled nii võrratult ilus ja tark ja osav ja eriline. Maailmas pole kedagi teist sinusarnast. Tõenäoliselt olete juba kolmes eelnevas elus teineteist leidnud – mitte miski pole juhuslik! Kui ta läheb üksinda reisile, siis võtab ta su järgmine kord ilmtingimata endaga kaasa. Sinu pere on imeline ja sina oled IMELINE ja elu üldse on nii pagana imeline!

5. Ta muudab kõik sinu vead heaks.

Kui su keha juures on mõni asi, mida sa ise võibolla pisut häbened, siis paneb ta sind seda unustama! Mul on üks korralik arm ja sellest sai maailma kõige ilusam asi. Kui sinu hinges valitseb mingi ebakindlus, siis leiab ta selle kindlasti üles ja aitab sul sellest üle saada.

6. Ta on alati igal pool.

Ta elab ühes, ajab tööasju teises, külastab lähedasi kolmandas ja eelnevale võib lisada veel viis linna, kus aeg-ajalt haaremit kantseldamas käia tuleb. Naised tuleb ju rahulikuna hoida! Lühidalt öeldes ei tea sa peaaegu kunagi, kus ta parasjagu on.

7. Kui ta on sinuga, siis on ta seda sajaprotsendiliselt.

Sul ei teki temaga olles sekundikski mõtet, et tal võiks keegi teine olla. Tunned end, justkui oleksid ainus naine, keda ta oma silmadega tuvastada suudab. Ta annab endast kõik ja seda nii meeleliselt, keeleliselt kui füüsiliselt. Täpselt seni, kui arvad, et oled ainus, kelle nimel selliseid ponnistusi tehakse, on kõik ju nagu eelnevalt juba mainitud – IMELINE.

Lõppkokkuvõttes mässib ta sind enda võrku ja teeb seda nii osavalt, et hetkel, mil selgub, et sa pole ainus naine tema elus ning teeb ettepaneku uue teadmise paistel vanas vaimus jätkata, kaalud sa seda varianti päris tõsiselt. Kohe päris tõsiselt! Varianti astuda ametlikult modernse haaremi liikmeks. Varianti jagada armastatut teadmata arvu teiste naistega. Varianti ennast veel aastaid piinata, endale ise valu põhjustada. Võimalust olla aeg-ajalt armastatud.

Tekst: Heidi Ruul

Artikkel ilmus ajakirjas Buduaar, kevad 2015