Reklaam sulgub sekundi pärast

Heidy Purga alustab naistepäeva tähistamist juba sel laupäeval!

Sellel laupäeval, 6. märtsil, toimub Tallinna ööklubis Club Force (endine Marati tehase maja) naistepäeva auks pidu Ladies Night Out, kus plaate keerutavad ainult naised, eesotsas jumaliku Heidy Purgaga! Meile pakkus säärane naistele pühendatud pidu huvi. Uurisime klubi programmijuhilt Aimar Aareleidilt, miks just selline pidu ja miks Heidy Purga?

Sellel laupäeval, 6. märtsil, toimub Tallinna ööklubis Club Force (endine Marati tehase maja)  pidu naistepäeva auks - Ladies Night Out -, kus plaate keerutavad ainult naised, eesotsas jumaliku Heidy Purgaga! Meile pakkus säärane naistele pühendatud pidu huvi. Uurisime klubi programmijuhilt Aimar Aareleidilt, miks just selline pidu ja miks Heidy Purga?

„Ma arvan, et pole sobivamat päeva klubis naistepäeva tähistamiseks kui laupäev. Kasvõi juba sellepärast, et meestel avaneb hea võimalus pühapäeva hommikul oma peost väsinud armsamaid poputada ja nõnda naistepäev kenasti nädalavahetusel ära pidada. DJ-d valisime spetsiaalselt nende hea muusikamaitse ja taseme pärast ning kes oleks Eestis veel parem kui Purga?“ lausus Aimar.

Peol kuuleb Heidy Purga esituses taevalikku funk muusikat, mis tõmbab kõik käima ning meelierutavat ning romantilise alahõnguga soul muusikat.

Lisaks sellele astub üles VXN ning techno ja minimal setiga keerab naudingud põhja ürgnaiselik Diana D ning vastupandamatut electro house´i mängib paheline DJ Paula.

Naistele on sissepääs läbi öö loomulikult tasuta! Mehed peavad aga kaunitaride ilu ja ande nautimiseks veidi kukrut kergendama.

 

Buduaar.ee

[gallery ids="1922082"]