Reklaam sulgub sekundi pärast

HELEN ADAMSON AVALDAS, mis on suurim valearusaam, mis inimestel tema kohta on

Enamikel meist on eelarvamused. Sageli toetuvad need kas teiste inimeste arvamusele või ebapiisavale informatsioonile. Küsisime kaunilt lauljatarilt Helen Adamsonilt, millise eelarvamuse otsa on tema sattunud ning mis on suurim valearusaam, mis inimestel tema kohta on. 

"Ma arvan, et enamasti arvatakse, et ma olen väga vaikne ja tagasihoidlik ning samuti olen kuulnud, et arvatakse, et ma olen ülbe," sõnas Helen.

Helen arvab, et see on tingitud sellest, et tema kõige tuntum laul on ilus armastuslaul, siis inimesed kipuvad teda seostama peamiselt selle looga. "Arvatakse, et ma olengi ainult malbe ja vaikne. Jah, ma olengi väga emotsionaalne ja empaatiline inimene, aga see on ainult osa minust. Kuna ma olen võõras seltskonnas ja rahvarohketes kohtades pigem tagasihoidlik, siis see ilmselt süvendab sama arvamust. Tegelikult mulle lihtsalt meeldib oma ruum ja kuna kõiges mida ma teen, suhtlen ma väga paljude inimestega, siis vabal ajal vajan ma aega puhkuseks ja iseendaga olemiseks. 

See, kui keegi on arvanud, et ma olen ülbe tuleb ilmselt sellest, et kui ma kusagil ringi liigun siis ma ei pane väga ümbrust tähele. Võin isegi oma parimatest sõpradest nõnda mööda kõndida, et ma lihtsalt olen oma mõtetes ja ümbruskonda ei märka."

Küsimusele, et milline piinlik seik Helenil kõige paremini meeles on, vastas ta, et kõige piinlikum on see, et tal on tekkinud inimeste suhtes eelarvamused ilma neid tundmata. "Aastaid tagasi, kui ma neid ei tundnud, arvasin ma, et Tuuli Rand ja Kristel Aaslaid on ülbed. Kuid minul on läinud nõnda, et inimesed kelle osas mul on suured eelarvamused tekkinud, nendega on elu mind kokku viinud. Kui ma Tuuli ja Kristeliga tuttavaks sain, siis oli mul tõeliselt piinlik, sest Kristel on üks südamlikumaid ja armsamaid inimesi keda ma tean, üdini siiras ja ilus inimene ja Tuuli on niivõrd andekas, tore, sügav ja inspireeriv. See oli minu jaoks korralik õppetund, mitte lasta eelarvamustel tekkida.