Reklaam sulgub sekundi pärast

HELEN ADAMSON sattus kallimaga võõral maal šokeerivasse olukorda

Kaunis lauljatar Helen Adamson on terve oma elu armastanud reisimist ning mõni aeg tagasi võttis ta koos oma elukaaslasega ette reisi Lõuna-Aafrika Vabariiki, kus suunduti eksootilisele safarile. Põnevust oli palju, kuid ette tuli ka olukord, kus tegutseda tuli kiirelt ja hirm oli suur.

Kaunis lauljatar Helen Adamson on terve oma elu armastanud reisimist ning mõnda aega tagasi võttis ta koos oma elukaaslasega ette reisi Lõuna-Aafrika Vabariiki, kus suunduti eksootilisele safarile. Põnevust oli palju, kuid ette tuli ka olukord, kus tegutseda tuli kiirelt ja hirm oli suur.

Nimelt räägib Helen, et reisiseltskonnaga safaril viibides tegid nad järve ääres väikese pikniku, kui hakkas juba pimenema ning tema elukaaslane Taavi filmis veel viimaseid kaadreid. Ühel hetkel ütles giid äkitselt: "Säilitage rahu, meie selja taga on lõvi, pange rahulikult asjad käest ja liikuge oma kiireimatel sammudel autosse."

"See oli nii koomiline, kuidas kõik reageerisid. Minu jaoks läks kõik aegluupi, jõudsin Taavile otsa vaadata, vaatasin tõtt veel ka teise turistiga ja suutsin isegi kaaluda, kummalt poolt ma autosse sisenen. Taavi aga sööstis oma kaamera ja statiivi järele, kuigi selja taga oli lõvi. Loomadel kuninga ja meie vahel oli ainult kolm meetrit," meenutab Helen.

Loe Heleni reisiseiklustest pikemalt Buduaari ajakirjast