Reklaam sulgub sekundi pärast

HELEN ADAMSON taastub operatsioonist

Armastatud lauljatar, telenägu ja Instagrami suunamudija Helen Adamson on aastaid oma tervisega kimpus olnud  neli aastat tagasi algas tema põskkoopapõletike saaga ning pärast on seda haigust põdenud ta igal aastal neli korda. Välja arvatud periood ajavahemikus 2018 aasta september kuni 2019 aasta september, mil Helenil oli põskkoopa põletik lausa üheteistkümnel korral.

Helen proovis küll kõikvõimalikke ravimeid, mida arstid soovitasid, kuid ütleb, et miski ei aidanud. Viimaks selgus, et tuleb minna operatsioonile, mida Helen ise väga kartis.

"Sain teada, et minu põskkoopa avarused on kinni kasvanud ja on vaja operatsiooni. Ma kartsin seda nii väga, sest teadsin, et tehakse narkoos ja mulle üldse ei meeldinud see mõte, et ma olen teadvusetu ja ei tea, mida minuga tehakse," räägib Helen sotsiaalmeediasse tehtud postituses.

Heleni operatsioon toimus teisipäeva hommikul. "Arst ütles, et ta sai kõik tehtud, mida tal teha vaja oli. Nüüd pean ma kaks nädalat taastuma. Igasugune füüsiline pingutus on keelatud, olen kodus ja lihtsalt puhkan. Ma olen ammu puhkust tahtnud, aga ei osanud arvata, et see niimoodi tuleb – et ma oma tervise pärast lausa pean selle võtma."

Kiiret taastumist!