Reklaam sulgub sekundi pärast

HELENA-REET SAATEST “Hüpnotisöör”: Mina oma pähe kedagi sorima ei laseks

Pühapäeval alustas esmakordselt Eestis uus müstikasaade nimega "Hüpnotisöör", kus välismaal hüpnotiseerimist õppinud läbitungiva pilguga Marissa sõrmi nipsutades inimesi oma tahtele allutab. Buduaar otsustas uurida ajakirjanikult ning Ohmygossip -v eebilehtede omanikult Helena-Reet Ennet´ilt, kas ta saadet vaatas ning mida ta uuest saatest arvab.

Pühapäeval alustas esmakordselt Eestis uus müstikasaade nimega "Hüpnotisöör", kus välismaal hüpnotiseerimist õppinud läbitungiva pilguga Marissa sõrmi nipsutades inimesi oma tahtele allutab. Buduaar otsustas uurida ajakirjanikult ning Ohmygossip veebilehtede omanikult Helena-Reet Ennetilt, kas ta saadet vaatas ning mida ta uuest saatest arvab.

"Jah, juhtusin koos vanema tütrega saadet vaatama. TV3 tuleb viimasel ajal aina huvitavamate projektidega ellu. Saade oli huvitav ja uudne, selles pole kahtlustki ning sellesse, et inimesi on võimalik hüpnoosi viia ja hüpnotiseerida, selles ma ei kahtle sekundidki. Samas pole ma nõus, et kõiki inimesi oleks võimalik hüpnoosi viia - vähemalt mitte siis, kui nad seda ei soovi."

"Mina ilma tõeliselt elulise vajaduseta kedagi ennast hüpnotiseerima ei laseks. See pole hea, kui oled nii kaitseta, lased oma peas kellelgi sorida ja ennast mõjutada. Selle asemel et kedagi teist pimesi usaldada või enda alateadvusega mängida lasta, tasub usaldada ennast, n-ö hüpnotiseerida iseennast, sest oma sõnadel ja mõtetel on jõud, väga suur jõud, ning tark inimene suunab oma jõudusid ise. Rääkisin ka tütrele, kes minuga saadet samal ajal vaatas, et suhtugu sellesse kui meelelahutusse, ent enda pähe ärgu kunagi võõraid lasku. Tuleb õppida, kuidas end väliste mõjutuste eest kaitsta, tuleb üldse väga valida, mida endasse või endast läbi lasta ning ise juhtida oma elu. Kui sul on usk, et hüpnotisöör suudab sind mõjutada, siis suudad end ka ise mõjutada."