Reklaam sulgub sekundi pärast

HELERY KIRJUTAB: “Milline on ideaalne naine?”

"Ideaalne naine ei mölise, võtab suhu, seksib hästi, laseb mehel joomas käia, teeb kõik kodutööd ja üldse kõike, mida mees soovib, ja seda naeratus näol ja võiku käes! On nii? Mõne mehe jaoks tõesti, aga normaalne mees päris sellist orjapidaja rolli ei harrasta. Eks iga mehe jaoks on ideaalne naine natukene erinev või isegi täiesti erinev, aga enamus normaalsete meeste jaoks on siiski mingid üldised pidepunktid," kirjutab Helery oma blogis Blondiin. 

Ta jätkab: "Alustame üldse sellest, et inimesed peaksid olema julgemad lahkuminekuga. Sinu partner võib olla maru tore inimene ja ehk isegi täiuslik, aga kellegi teise jaoks – mitte sinu. Meil kõigil on omad soovid ja eelistused ja selle pärast ei peaks tundma süümekaid – veel vähem jääda kokku inimesega, kellega oled elu lõpuni õnnetu. Ja veel hullem – tehes ka teda õnnetuks. Kõigil on õigus ja võimalus leida endale see õige. Mõni leiab isegi mitu… vahel isegi korraga. 

Olen aastaid kuulnud erinevate inimest muresid nende suhetes. Vahel ongi tunne, et inimesed lausa tahavadki kurta ja olla õnnetud, sest ollakse ju koos partneriga, kes neile aina emotsionaalselt liiga teeb, vahel ka füüsiliselt. Või tahavad nad ennast lihtsalt tunda selle hea poolena suhtes. “Issand, kui tubli ja tugev sa oled, et sellise närakaga ikka veel koos suudad olla.” Mina kahjuks selline inimene enam ei ole ja ma olen ka otse öelnud, et saada perse see inimene. Ja jah ma olen nii ka sõpru kaotanud. Aga ma lihtsalt ei suuda pealt vaadata ja kuulda ainiti, kuidas kellegile liiga tehakse. 

Suhte tüüpe on nii erinevaid ja petjad võiks ju olla koos partneritega, keda see ei häiri. Ja need, kes ise midagi teha ei viitsi, võiksid olla koos teistega, keda see ei häiri. Saab koos elada kaoses või on teine pool selline, kellel on just koristamise fetish. Inimesi on nii palju ja erinevaid, et igaühele oleks keegi. Aga kardetakse lahku minna. Tihti lootes, et asjad paranevad. Võluväel ei parane nad kohe kindlasti ja tihti kahjuks oleks kergem otsida uus, kes sobib, kui hakata teist muutma. Ole õnnelik ja lase teisel olla õnnelik. Valikuid jagub!

Nii, nüüd kui me saime ilusti selgeks ära, et ega ennast muuta drastiliselt pole ka hea idee ja pigem leida endale see sobiv, siis nüüd hakkame lahkama, mis on need punktid, mis naise ideaalseks teevad. Ma olen aus, mina seda kõike ei ole või olen vahelduva eduga või sinna suunda teel.

Kindlasti ei pea ma ideaalseks neid naisi, kelle tööks ongi olla suhete spetsialist. Need naised on nagu ükssarved ja neid ideaaliks pidada oleks sutikene lollus. Normaalne naine ei jaksa oma meest 4 tundi masseerida ja rahuldada peale oma pikka tööpäeva. Kuid nii mõndagi saavad ka tavalisemad naised ära teha.

  • Lase mehel natukene rahus olla. Klatshi ja moenippide ja muu taolise jaoks on sõbranna. Mõne asja jaoks perearst hoopis jne. Sa ei paluks ju oma arstil ennast kaisutada näiteks? Sa ei paluks kingapoe müüjal endale süüa teha jne. Las igaüks teeb neid asju, mis on neile omased. Muidu kurnad ta valede asjadega ära ja need asjad, milles tema hiilgaks, nende jaoks pole tal enam ei jaksu ega tuju. Või no samas, kes teab, äkki sinul on selline arst, kes kaisutaks…
  • Seksi ja jaga hellust! Mehed vajavad rohkem seksi kui naised. Naised tahavad hellust rohkem, mehed seksi rohkem. Aga muidugi vajab ka mees kaisutamist, paitamist ja muud. Fakt on, et see peaks olema siiski regulaarne. Andke andeks kallid tuttavad ja muud naised – aga kuus korra, või lausa aastas korra – nagu mõni on tihkand tunnistada mulle ( “…aastas korra, paar kannatan ära”) on LIIGA harva. Ei vea välja. Kui mees ise seda tunnistada ei julge, siis ma ütlen, et sõpradele ja sõbrannadele ikka tunnistavad!
  • Ole huvitav! Eks pikem suhe muutub alati mingil määral rutiinseks, selleks peaks vahel tegema midagi, mis sealt aitaks välja murda. Endal ka lõbusam. Enamus mehed jäävad alati kasvõi natukene lapsikuteks ja midagi vahvat, lõbusat ja uudset aitaks seda poisikest seal sees ka heas tujus hoida. Olgu see siis lõbustusparki minek, spaasse, uude söögikohta või lausa šokolaadikoolitusele või enesekaitse trenni… ükskõik mida, mis oleks vaheldus ja muidugi ühine tegevus.
  • Lase mehel sõpradega olla. Ka iga naine võiks vahel ennast sõpradega tuulutamas käia aga mehed on juba ammu karjaloomad – nemad lausa peavad! Ammu räägitud, et lase mehel käia – siis ta ei tahagi nii tihti. Nukker on kuulda, kuidas mehed aina kurdavad “ma tuleks, aga naine ei luba”. Või mis veel hullem, kui mees käib kusagil siis saab pärast sellise peapesu, et hoia ja keela. Kohe karistus, sest lõbus oli. Kas saabus liiga hilja, ei andnud teada endast, ei räägi kõike, mis tegi jne. Mainin, et kui naine näitab üles huvi pisikeste küsimustega, et kuidas õhtu oli sõpradega… IT IS A TRAP! Tihti, kui mees väljendab siirast rõõmu, et oi kui tore oli ja oi kui palju sai joodud jne – küll see kätte maksab. Aga tegelikult peaks naine olema hoopiski siiralt õnnelik, et mehel tore oli! Tema kallike ju, miks ei peaks olema õnnelik, kui temal hea oli? Kui naine pole õnnelik selle üle – ju ta on tegelikult vale mehega või vale naine. Oma partneri heaolu peaks ju ometigi olema häid emotsioone tekitav!
  • Lase mehel jääda meheks! Ära hakka teda liialt muutma, pigem võiks siis valida teise mehe, eksole. Kui ta on mehine mees, ära sunni teda oma tunnetest nämmutama ja muid naiselikke asju tegema. Kui sellist meest tahad, kellel on rohkem naiselikke jooni, siis ka neid jagub maailmas. Isegi heterosi.
  • Ole asjalik aga mitte liialt! Jah, osadele meestele meeldivad müürilillekesed, kes mitte millegagi kodus hakkama ei saa. Samas osadele meeldivad sellised, kes lausa ema eest kodus on. Üldiselt võiks leida kuldse kesktee, sest varem või hiljem viskab see üle, kui naine lillegi ei liiguta või kõik ette ja taha ära teeb. Mees tahab end tunda naise poolt vajatuna, aga samas ei taha, et häbi ka on, et isegi putru keeta ei osata. Soe toit võiks ju ikka laual kasvõi vahepeal olla! JAH, sa tead küll, et ma räägin sinust! Mis sa passid siin blogis ja käid oma ilusalongides! Kasuta korragi kasvõi seda aega, et mingigi hea toit vahelduseks ise lauale panna! Mees ka väsib! Maailmas on teisi ilusaid ja arukaid naisi ka peale sinu, kes suudavad anda seksile lisaks vahepeal süüa ka! Vut, vut, vut kööki! Ja ei tee seda mannapudru pläusti, võta youtube lahti või küsi sõbrannalt nõu, kuidas midagi teha. Ja ei telli takeouti – ISE TEED!
  • Ära vingu, nääguta, parasta. Kõike, mis vaja öelda või paluda saab ju teisiti ka serveerida. Selle asemel, et öelda “NOH, prügi unustasid jälle ära viia jahhh?” Saab ju öelda, et “Musi, kas sa palun viiksid prügi ära.” ja lisada sinna üks pisike musi. Pole ju raske? Miks peaks oma kallimaga üldse mölisema väikeste asjade pärast, ta on sulle ju kallis. Küll neid tülisi ka tekib, eks siis saab asja eest ka pahasti öelda. Aga oma halba tuju ei peaks lambist partneri peal välja elama. Tee oma tuju korda – see, et mõlemal koos sitt tuju on, ei ole õige lahendus. Toksiline halb suhe lihtsalt.
  • Ole tänulik. Kui sinu jaoks midagi tehakse või midagi, mis sul tekitab natukenegi head meelt – näita seda välja. Pisike “aitäh” ei võta tükki küljest ju. Kasvõi selle eest, et sulle tee tuuakse või tekk peale pannakse. Misiganes sul heaolu natukenegi parandab võiks saada tänu. See ka õpetab inimest tulevikus sama asja kordama – kiida lolli, loll….  Robustselt öeldud, aga nii on. Kenamini – head lapsed, need kasvavad vitsata.
  • Kohtle partnerit austusega ja võrdsena. Sellest peaks seletusteta aru saama.
  • Peamine punkt. Ideaalne naine paneb ennast ESIKOHALE! Ammu räägitud, et happy wife happy life. Kui ise pole õnnelik, ei saa ka teisi õnnelikuks teha. Igaüks peaks panema enda esikohale ja siis partneri ja alles siis teised kallikesed. Tee tööd enda kallal, tegele sellega, mis sind rõõmustab ja arendab. Ole õnnelik!"