Reklaam sulgub sekundi pärast

HENDRIK TOOMPERE JR ja tema abikaasa saavad teise lapse

Hinnatud näitleja Hendrik Toompere jr (30) ning tema hambaarsti ametit pidav abikaasa Maria saavad peagi teise lapse. Hendrik kinnitas Buduaarile, et laps peaks ilmavalgust nägema juba sel sügisel, täpsemalt oktoobris.

Hinnatud näitleja Hendrik Toompere jr (30) ning tema hambaarstiametit pidav abikaasa Maria saavad peagi teise lapse. Hendrik kinnitas Buduaarile, et laps peaks ilmavalgust nägema juba sel sügisel, täpsemalt oktoobris.

Kuid kas on juba teada, kas sünnib poiss või tüdruk? Vastust sellele küsimusele Hendrik veel anda ei osanud ning loomulikult on kõige olulisem see, et sünniks terve laps.

Hendrik ja Maria said esimest korda lapsevanemateks 2015. aasta novembris, mis tähendab, et vanusevahe jääb uue ilmakodanikuga ilmselt pisut väikesem kui kaks aastat.

Hendrik ja Maria jäid avalikkusele paarina esmakordselt silma filmi "1944" esilinastusel ning peale seda on rõõmsaid uudiseid tulnud järjest lausa mitu - esmalt kihlumine ja beebiootus ning peale seda juba uudised esimese ilmakodaniku sünnist ja nüüd pulmad.

Palju õnne Buduaari poolt!