Reklaam sulgub sekundi pärast

Hilary Swank: “Lahutus tegi minust selle, kes ma olen täna!”

Enamik naisi ei suhtu lahutusse sedasi, nagu teeb seda näitlejatar Hilary Swank, kes usub, et lahutus on teinud teda selleks inimeseks, kes ta on praegu.

 

Enamik naisi ei suhtu lahutusse nii nagu näitlejatar Hilary Swank, kes usub, et lahutus on teinud teda selleks inimeseks, kes ta on praegu.

Pärast üheksa aastat kestnud abielu näitleja Chad Lowe'iga lahutasid nad oma abielu 2006. aastal ning Swank ütleb, et tema jaoks ei rikkunud see abielu pühadust mitte karvavõrdki. Ta rääkis "In Style" ajakirjale: "Paljud inimesed näevad lahutust kui ebaõnnestumist. Ma aga vaatan tagasi oma 14-aastasele suhtele Chadiga kui millelegi, mis oli edukas. Ma kannan teda oma südames ju igavesti. Ta on osa minust."

Hilary arvates on mõned inimesed lihtsalt loodud meie ellu tulema ning hiljem lahkuma. "Mulle meeldib sõpradega neid teemasid arutada. Lihtsalt mõni inimene tuleb su ellu mingiks perioodiks ning siis lähevad teie teed lahku. Osa minust usub, et see on tõsi, " ütles ta. Siiski nendib Swank, et usub veel abielusse. "Mõningatest sõprustest kasvavad inimesed lihtsalt välja," selgitas ta. "Aga ma usun ka pikkadesse suhetesse ning monogaamiasse."

Kas see tähendab seda, et Hilary abiellub oma boyfriendi ning agendi John Campisiga, kellega ta hakkas käima kohe peale lahutust? Hilary vastas: "Ma usun abielu pühadusse. John ja mina oleme mõlemad olnud pikas abielus ja meil pole selle asjaga kiiret. Mis puutub lastesse, siis 36-aastane näitlejatar ütleb, et tema ja Campisi tahavad küll peret luua, aga alles siis, kui selleks on "õige aeg."

Buduaar.ee