Reklaam sulgub sekundi pärast

HOIATUS: IPHONE’I OMANIKUD, uuendage kohe telefoni operatsioonisüsteemi

Häkkerid leidsid mooduse, kuidas pääseda ligi absoluutselt igale iPhone telefonile üle kogu maailma arendades nutika pahavara. Seetõttu tuleb kõigil, kes iPhone telefoni omavad, kohe operatsioonisüsteemi uuendus alla laadida, sest vaid nii on võimalik oma nutiseadet häkkerite eest kaitsta, vahendab independent.co.uk.

Häkkerid leidsid mooduse, kuidas pääseda ligi absoluutselt igale iPhone'i telefonile üle kogu maailma, arendades nutika pahavara. Seetõttu tuleb kõigil, kes iPhone'i telefoni omavad, kohe operatsioonisüsteemi uuendus alla laadida, sest vaid nii on võimalik oma nutiseadet häkkerite eest kaitsta, vahendab independent.co.uk.

Apple avastas häkkerite pahavara ning andis kiirelt välja ülemaailmse nutiseadme uuenduse iOS 9.3.5, mis tuleks oma nutiseadmele kohe alla laadida. Antud uuendus lapib kinni tekkinud turvaaugud ning häkkeritel ei õnnestu telefoni sisse murda.

Uuenduse allalaadimiseks võta oma telefonis lahti: Settings > General > Software Update

Häkkerite pahavara nimega Pegasus annab neile täieliku kontrolli sinu telefoni üle, võimaldades ligipääsu telefonis olevatele fotodele, kõnedele, sõnumitele, e-mailidele ja kõigele muule. 

Kindlasti ära jäta seda tegemata!