Reklaam sulgub sekundi pärast

HOIDKE SILMAD LAHTI: Nõmmel käib noormees ukselt uksele ja küsib raha

Facebookis "Nõmmekate" grupis algatati nädalavahetusel teema, kus üks kohanik elanik andis teada, et tema ukse taga käis noormees bussipileti ostmiseks raha küsimas. Üsna ruttu selgus kommentaaridest, et raha on käidud küsimas ka mitmete teiste uste taga.

"Tere!

Tahtsin informeerida, et eile käis minu ukse taga üks noormees. Sisenes mitte maja eest peauksest (mis lukus), vaid tagumisest uksest. Küsis raha väidetavalt Tartusse bussipileti ostmiseks. Väitis, et on peaaegu naaber paar maja edasi. Nimetas ennast Mihkliks. 

Tegemist oli päevase ajaga, kui ülejäänud majarahvast kodus polnud. Samuti ei kuulnud ma et oleks koputatud teistele ustele. Nägin aknast, et kui ta hoovist väljus, oli tal käes mingi paber, mida ta luges/uuris. Tegemist Nurme tänavaga.

Asja teeb kahtlasemaks veel see, et olles ise peale seda kodust lahkunud, palusin lastel uks lukustada ja umbes 15 minutit hiljem oli ilmselt sama isik (lapsed uksesilmani ei ulatunud, et vaadata) tagasi tulnud. Laste küsimusele, kes on ukse taga, ta ei vastanud ja lahkus.

Kas on veel kellegi ukse taga niimoodi käidud lähiajal?", uuris teemaalgataja sotsiaalmeedias.