Reklaam sulgub sekundi pärast

Hollywoodi kõige lühemad abielud

Hollywoodis vahetatakse kallimat sama tihti nagu sokke. Radar Online koostas nimekirja unelmate linna kõige lühematest abieludest. Siin neist kuulsaimad.

Hollywoodis vahetatakse kallimat sama tihti nagu sokke. Radar Online koostas nimekirja unelmate linna kõige lühematest abieludest. Siin neist kuulsaimad.

Renée Zellweger ja Kenny Chesney

Renèe ja Kenny abiellusid 2005. aasta mais pärast mõnekuist kohtamas käimist. Kõigest neli kuud hiljem andis paar sisse lahutusavalduse.

Lisa Maria Presley ja Nicolas Cage

Ka seegi paar oli abielus vaid neli kuud enne, kui lahutuse sisse andis. Presley ja Cage abiellusid 2002. aasta sügisel.

Bradley Cooper ja Jennifer Esposito

Enne kui Bradley kuulsaks sai, jõudis ta abielus olla. Paar abiellus 2006. aasta detsembris ja lahutas viis kuud hiljem.

Jennifer Lopez ja Cris Judd

Jennifer abiellus taustatantsijaga 2001. aasta septembris. Enne järgmist suve oli kõik juba läbi ja enne aastavahetust oli Jennifer kihlatud Ben Affleckiga.

Carmen Electra ja Dennis Rodman

Paar abiellus 1998. aastal, kuid üheksa päeva hiljem kahetses Dennis pulmi. Mees taotles liidu tühistamist ja ütles, et oli abielu sõlmimise ajal purjus. Hiljem võttis ta taotluse tagasi. Pärast kuute tormilist kuud andis lahutuse sisse Carmen.

Pamela Anderson ja Kid Rock (ja Rick Salomon)

Pamela ja Kid Rock kihlusid kaks korda ning tegid pulmad kolm korda enne, kui asi selge oli. 2006. aastal ütlesid nad ”jah” sõna jahil, kohtumajas ja kontserdilaval. Abielu pidas vastu neli kuud, mis on täpselt kaks kuud kauem, kui Pamela ja Rick Salomoni järgmisel aastal sõlmitud abielu.

Eddie Murphy ja Tracey Edmonds

See paar pääses lahutamisest ilma, et abielu oleks kehtetuks tunnistatud või oleks pidanud lahutuse sisse andma. Nad abiellusid 2008. aastal Bora Boral ja kaks nädalat hiljem läksid lahku. Nad lihtsalt jätsid kodumaal abielu seaduslikuks tegemata.

Britney Spears ja Jason Alexander

Britney oli proua Alexander täpselt kaks päeva. Ta abiellus lapsepõlvesõbraga 2004. aastal Las Vegases. Abielu tühistati hiljem, sest väidetavalt ei saanud Britney aru, mida tegi.

Kim Kardashian ja Kris Humphries

Selle paari lahutus kestis kauem kui abielu ise. Kim ja Kris abiellusid tõsielusaate vahendusel, kus Kim kinnitas, et liit kestab igavesti. Abielu kestis 72 päeva. Kim sai lahutuse lõpuks sellel suvel, vaid mõni päev enne Kanye Westile lapse sünnitamist.

Drew Barrymore ja Jeremy Thomas (ja Tom Green)

Drew on praegu õnnelikult abielus oma kolmanda abikaasaga, kuid kaks esimest liitu jäid lühikesteks. Drew abiellus 19-aastasena baarmen Jeremy Thomasiga pärast kuuenädalast kurameerimist ja paar lahutas kaks kuud hiljem. Seitse aastat hiljem abiellus naine näitleja Tom Greeniga. Pulmad toimusid 2001. aasta juunis. Aasta ei jõudnud veel vahetuda, kui lahutuspaberid olid juba sisse antud.

 

Buduaar.ee