Reklaam sulgub sekundi pärast

HOLLYWOODI NÄITLEJA igavese nooruse saladus: viin ja rämpstoit

Kunagise menusarja "Kullakesed" näitleja Betty White tähistab homme, 17. jaanuaril oma 96. sünnipäeva ning loomulikult on paljud välismeedia väljaanded on tundnud huvi selle vastu, mis on tema igavese nooruse saladus. Ka nüüd, mil naise vanus läheneb 100le, on ta rõõmsameelne, positiivne ja energiline.

Kunagise menusarja "Kullakesed" näitleja Betty White tähistab homme, 17. jaanuaril oma 96. sünnipäeva ning loomulikult on paljud välismeedia väljaanded on tundnud huvi selle vastu, mis on tema igavese nooruse saladus. Ka nüüd, mil naise vanus läheneb sajale, on ta rõõmsameelne, positiivne ja energiline.

Betty tõdeb, et elu tuleks rohkem nautida ning vähem muretseda. Ta lubab endale igal õhtul ühe kokteili ning ütleb, et tema igavese nooruse saladuseks on friikartulid, viin ja hot dog'id. 

Siiski tunnistab näitleja ka seda, et purjus olek talle üldse ei meeldi ning seda temaga ei juhtu. Alkoholi tuleb osata mõõdukalt tarbida ning elus võiks alati osata näha just neid väikeseid asju, mida enamik meist ei märka.

Rohkem positiivsust, nalja ja oskust elu nautida.

Allikas: The Daily Mail