Reklaam sulgub sekundi pärast

Hommikuks või lõunasöögiks- tomati ahjuomlett

See mõnus roog on päris Margit Hakomaa köögist ja avaldatud raamatus "Kirg. Toit".
Pane ahi sooja nii, et see vaid pealt poolt küpsetaks. Riivi juust ja lõika tomatid pooleks, eralda vesine seemneid täis osa ning tükelda umbes 1.5cm tükkideks. Kuumuta kergelt tomatid õlis, aga vaata et need laiali ei laguneks. Maitsesta pipra ja soolaga ja tõsta tulelt ära. Siis klopi munakollased koos piimaga lahti ja maitsesta soolaga. Vahusta munavalged, sega munakollaste ja piimaga.

See mõnus roog on päris Margit Hakomaa köögist ja avaldatud raamatus "Kirg. Toit".
Pane ahi sooja nii, et see vaid pealtpoolt küpsetaks. Riivi juust ja lõika tomatid pooleks, eralda vesine seemneid täis osa ning tükelda umbes 1.5cm tükkideks. Kuumuta kergelt tomatid õlis, aga vaata, et need laiali ei laguneks. Maitsesta pipra ja soolaga ja tõsta tulelt ära. Siis klopi munakollased koos piimaga lahti ja maitsesta soolaga. Vahusta munavalged, sega munakollaste ja piimaga.

Pane tomatitega pann uuest tulele. Kui pann on kuum, pane tomatitele basiilik ja kalla peale munasegu. Raputa peale riivjuustu ning pane kuuma ( üle 200kraadi) ahju. Küpseta 5-7 minutit.

3 keskmist tomatit
praadimiseks õli
3 suurt muna
6 sl piima
40g Parmesani või muud kõva juustu
soola, pipart
basiilikut

Soovi korral võiks lisada ka muid komponente- seeni, suvikõrvitsat, sinki vms.