Reklaam sulgub sekundi pärast

Hoolitsemine erinevate juuksetüüpide eest

Erinevatel juuksetüüpidel on ka erinev hooldus. Lokkis juuksed võivad ilma õige hooldusetta välja näha nagu pudelihari peas. Isegi sirgete juuste puhul on palju nippe mida kõrva taha panna. õhukesi juukseid saab läbi õige hoolduse teha näiliselt paksemaks.

[email protected]

Lokkis juuksed - ära kunagi loputa juukseid täielikult puhtaks, kui su juuksed on kuivad siis peaksid alati jätma neisse veidike palsamit, et hoida neid pehmete ja paindlikena. Niiske ilm võib lokkis juustele põhjustada kaose, lahendus peitub selles, et kasuta juuste kuivatamisel erinevaid juukse hooldus- ja stiliseerimisvahendeid. Kui sul on keemilised lokid ja need hakkavad ära vajuma, siis parim viis neid turgutada on väike lõikus. Kerge järku lõikamine muudab juuksed uuesti kohevamaks.

õhukesed juuksed - on paljude naiste kirstunaelaks. Vaid mõned õnnelikud sünnivad paksude, hästi koheldavate juustega kuid õnneks on tänapäeval igasuguseid abivahendeid, millega juuksed muuta just selliseks, nagu sa neid alati oled soovinud. õige lõikus, värv, stiliseering ja hooldusvahendid on õhukeste juuste päästjaks. Lõikus peaks olema lihtne ning värvide ja järkude lisamine võimaldab juustele juurde anda kohevust ja terviklikust.

Paksud juuksed - kui sul on paksud ja lokkis juuksed, siis on oluline kanda palsam ka sügavale juuste sisse, muidu loputad ta ju kohe välja. Vali niisutav