Reklaam sulgub sekundi pärast

HUPPA RIIETEGA SOOJALT talvele vastu

Kuigi talv ei pruugi meeldida täiskasvanutele, kes peavad oma autosid lumest rookima ja rikuvad kalleid nahksaapaid soolastel kõnniteedel, siis lapsed on valmis iga külma või lörtsist talvepäeva nautima. Lumememmed, suusad-kelgud, päkapikud ja kuusepuu, lumeinglid ja lambikestega ehitud linnatänavad on kõik selle muinasjutu osa, mis lastele talvest parima aastaaja teeb.

Kas ja kui palju lapsed talve nautida saavad, sõltub vägagi palju lapsevanemate valikust, milliste riietega lapsi talvekülma eest kaitstakse, sest nagu öeldakse – ei ole halba ilma, on vaid valed riided. Et lapsevanemad ja lapsed saaksid talve täiel rinnal nautida, on tähtis valida õiged talveriided. Sellised, mis hoiaks lapsed soojas, oleks hingavad ja vettpidavad. Talveriiete kvaliteet on oluline ja lisaks sellele on tähtis ka see, et riided oleks valmistatud Põhjamaa kliima eripärasid arvesse võttes. Kaubandusvõrgust võib leida väga erinevaid talveriideid lastele ja see teeb valiku keeruliseks. Millised talveriided on kvaliteetsed, usaldusväärsed, praktilised ja moekad?

Pikkade traditsioonidega Eesti rõivafirma HUPPA täiustab oma kollektsioone igal aastal, võttes arvesse Eesti laste vajadusi ja emade ootusi. Uus talvekollektsioon koosneb uutest ja põnevatest mustritest ja loomulikult toob selle aasta kollektsioon uued trendid nii kanga- kui rõivatehnoloogias. HUPPA kangad on vettpidavad ja hingavad ning lisaks on tähtsamad õmblused teibitud veekindlaks. Riiete loomisel on arvesse võetud kõiki kaasaegseid võimalusi, mis aitavad tagada riiete ilmastikukindlust, mugavust ja praktilisust. Lapsed on aktiivsed ja riided ei tohi nende aktiivsust takistada. See on HUPPAle väga tähtis! 

HUPPA talvekollektsiooni kuuluvad ka kerged ja soojad suletooted, milleks on nii beebikombed, joped kui ka mantlid. Lisaks üleriietele leiab HUPPA valikust mütse, salle ja kindaid, mis on loodud lähtuvalt praktilisusest ja mugavusest. HUPPA meeskond usub, et neid riideid kandes on nii vanemal kui lapsel muretum elu.

HUPPA riideid kandes saab laps olla täpselt see, kes ta ise tahab – julge ja isikupärane. Iga kollektsiooniga vahelduv mustrivalik tagab selle, et laps on teiste laste seast kergesti eristatav. HUPPA värske kollektsioon pakub nii ühevärvilisi kui mänguliste mustritega valikuid.

HUPPA kogu perele!

HUPPA on sel talvel oma kollektsiooni laiendanud ning pakub uudisena valikut ka täiskasvanutele. Nüüd leiab kogu pere endale sobivad tooted HUPPA valikust. Naised leiavad endale kvaliteetseid ja kliimale vastavaid parkasid ja suusariideid ning seda laias värvivalikus. Mehed, kes üldjuhul leiavad kaubandusvõrgust vaid tumedates toonides talveriideid, saavad oma garderoobi kirgastada ka mustritega.

 

Täpsemat infot kollektsiooni kohta leiad ning ostu saad sooritada www.huppa.ee