Reklaam sulgub sekundi pärast

HUUMOR KUUBIS: vaata, milline Tanel Padar naisena välja näeb

Eesti tuntuim rokkmuusik Tanel Padar on mees, kes ei löö risti ette ka kõige raskema väljakutse ees. Ka siis kui selleks väljakutseks on kehastuda kuulsaks lauljaks Annie Lennox`iks võtab mees selle naerulsui vastu. Just selline kehastumine ootas eelmisel nädalal Tanelit ees meeleolukas telesaates "Su nägu kõlab tuttavalt."

Kuldsel hooajal näeme telesaates vaid parimatest parimaid lauljaid ning aina pöörasemaid paroodiaid. Näiteks eelmisel nädalal astus Sepo Seeman imekauni eesti lauljanna kingadesse ning asus jäljendama Birgit Sarrapit. Ott Lepland tuli aga lavale hoopis Michael Jacksonina. Ei puudunud ka legendid, kui Tanel Padar kehastus Annie Lennoxiks ning Saara Kadak muutus Tina Turneriks.

Tanel avaldas humoorika foto ka enda sotsiaalmeedia kontol ning kirjutas sinna juurde: "Aitäh, Annie! Aga palun, ma tahan Tanel Padariks tagasi."

Kaader kogus hetkega üle 2500 meeldimise ning ohtralt kommentaare, kus Taneli etteastet kiidetakse. "Tubli, Tanel! Nii ilus laul ja etteaste oli ka väga kaunis. Sobis kohe igati sulle. Ma kuulaks küll sellelt Lennoxilt veel hea meelega nt. kuidas kõlaks "A Whiter Shade of Pale," leidis üks muusiku fänn. 

"Super kehastumine ja esitlus, minu lemmikud mõlemad," kirjutas teine.