Reklaam sulgub sekundi pärast

HÜVASTI KÕHURASV: harjutus, mis põletab meeletult kaloreid

Suvi ei ole enam mägede taga ning viimane aeg on otsida välja kõige kuumemad harjutused, mille abil saab tõhusalt vormi parandada ja kaloreid põletada. Kõige tõhusamad rasvapõletajad on harjutused, mis ajavad pulsi üles ning intervallidena treenides on tulemused kõige kiiremad tulema.

Intervalltreening tähendab seda, et pulss viiakse kordamööda üles, seejärel tagasi alla ja uuesti üles. Mida rohkem kordusi intervallidena teha, seda rohkem kaloreid organism põletab.

Kuid milline harjutus võiks siis olla see kõige efektiivsem kaloripõletaja, mis aitab ühtlasi ka keharasvaprotsendi madalamale viia? Õige vastus on hüppenööriga hüppamine!

Uuringud näitavad, et kiires tempos hüppenööriga hüpates piisab vaid 15 minutist päevas ja seda peetakse isegi tõhusamaks treeninguks kui näiteks veerandtunnist jooksutiiru. Sa ei pea 15 minutit järjest hüppama, vaid tee näiteks nii, et hüppad 34 minutit korraga, seejärel teed pausi, et pulss tagasi alla viia ning kordad hüppamist kuni saad kokku 15 minutit.

Lisaks sellele, et hüppenööriga hüppamine on tõhus kalorite hävitaja, treenib see ühtlaselt tervet keha  käed, õlad, kõht, istmik, reied ja sääred saavad kõik koormust.

Kümne minutiga on võimalik isegi enam kui 150 kalorit põletada ja seda üksnes hüppenööri abil. Lisaboonuseks on fakt, et selle jaoks ei pea sugugi trenni minema.

Allikas: shape