Reklaam sulgub sekundi pärast

IDEE NÄDALAVAHETUSEKS: 4 sekspoosi neile, kes on misjonärist tüdinud

Kas kõik nädalavahetused on samasugused ja ka seks on igavaks muutunud? Muutke eesootav nädalavahetus enda jaoks ainulaadseks ning proovige uusi sekspoose. Ajakiri Women's Health pani kirja neli asendit, mis on mõeldud neile, kes on misjonärist tüdinud ja soovivad oma sekselule vürtsi lisada.

Voodi äärel

Ainuüksi voodi keskelt liikumine selle äärele toob kaasa nii palju uusi asendeid. Vastuvõttev pool võib näiteks voodisse sellili lamama jääda, samal ajal kui partner teda rahuldab. Muutke jalgade ja puusade asendit - see pakub toredat vaheldust.

Nägudega vastakuti

Mis oleks, kui seksiksite väljaspool magamistuba? Las partner istub diivanile ja sina tema sülle. Selles asendis naudite lähedust ja kehakontakti aga hoopis uuel viisil.

... või tagurpidi

Võid istuda kallima sülle seljaga tema poole. See asend annab võimaluse hellitada kehaosi, mis jäävad paljaks. Ka erinevate seksmänguasjade kasutamine õnnestub selles poosis väga hästi.

Jalad partneri õlgadel

Vahelduseks pole vaja midagi erilisemat kui jalgade tõstmist. Las naine tõstab oma jalad mehe õlgadele, sedasi tundub ka penetratsioon palju sügavamal.