Reklaam sulgub sekundi pärast

IDENTSED KAKSIKÕED läbisid soovahetusoperatsiooni ja on nüüd mehed

1995.aasta juunikuus sündisid ühte Ameerika perre kaksikutest tüdrukud, kes said nimeks Jaclyn ja Jennifer Grafe. Juba lapsepõlves tundsid mõlemad ennast oma kehas valesti ning tihtipeale palvetasid nad, et hommikul poistena ärkaksid. Nüüd, 23-aastaselt lasid nad mõlemad lõpuks oma sugu korrigeerida, kirjutab Daily Mirror. 

Tüdrukutele meeldis juba noorena kanda poisilikke riideid ning kodu mängides kehastusid nad alati isaks või vennaks. Ka teismelistena ei armunud nad mitte vastassoose, vaid hoopis enda klassiõdedesse. Kuna kaksikud käisid aga rangete usupõhimõtetega koolis, tähendanuks kapist välja tulek koolist väljaviskamist. 

Pikka aega ei julgenud nad ka teineteisele tunnistada, et soovivad meheks saada. Jaclyn ja Jennifer olid 16-aastased, kui lõpuks teineteisele pihtisid, et neile tegelikult tüdrukud meeldivad. Kaks aastat hiljem nentisid nad, et on transsoolised ning kohe kui kaksikud keskkooli lõpetasid, lõikasid nad oma pikad kiharad maha. 

Eelmise aasta augustis hakkasid mõlemad ka testosterooni võtma. Sestsaadik on kaksikute näole kasvanud mehine karvkate ning nad lasevad end kutsuda Jack`iks ja Jace`iks. Selle aasta augustis lasid nad eemaldada oma rinnad. 

Jack on kihlunud Maygoni-nimelise neiuga ja ka Jace'il on kindel sõbratar. Kriminaalõigust õppinud kaksikud, kes mõlemad töötavad korrakaitses, jagavad oma harukordset lugu kaaskannatajate inspireerimiseks.